Nije sve tako sivo
Ekspert
Čestitke pobedniku i organizatoru! 

Odlična pesma i organizacija na nivou.
Odlična pesma i organizacija na nivou.
Imao si nekoliko poena manje od poslednjeg kvalifikovanog finaliste, nisi lizao patos. A od tvojih glasača, dvojica su bili u finalu, pa si možda i njih zakinuo za koji poen. Zašto tako ne razmišljaš?Samo 5 glasaca u pf 12 (Djole), 10 (whisky i dracarys), 8 (Anhel) i 1 (Killy). Kad vidim sve ove nule jos draze mi je sto nisam glasao u finalu.
Pa to sve pise u pravilniku, pravilo broj 9Imao si nekoliko poena manje od poslednjeg kvalifikovanog finaliste, nisi lizao patos. A od tvojih glasača dvojica su bili u finalu, pa si možda i njih zakinuo za koji poen. Zašto tako ne razmišljaš?
Za ovakve koji bojkotuju glasanje i time se hvale bih uveo posebne sankcije.
@Nemanja97Pa to sve pise u pravilniku, pravilo broj 9
(...) Nakon početka glasanja, zabranjeno je javno odustajanje od takmičenja, inače se pored diskvalifikacije pesme, trajno gubi pravo učešća
Mnogo mi je žao što je tako loše prošla, jedna od najlepših pesama koje sam čuo u poslednje vreme i veliko otkriće.Samo 5 glasaca u pf 12 (Djole), 10 (whisky i dracarys), 8 (Anhel) i 1 (Killy). Kad vidim sve ove nule jos draze mi je sto nisam glasao u finalu.
Tebi cu licno serenadicu ispod balkona!Čuli smo već x puta
Samo još fali da nam i Paparizu na kritskoj liri odsvira tvoj oproštaj od FSC-a
Što se mene tiče ja sam se sam trajno eliminisao, tako da slobodno ispoštujte to pravio FSCa, samo će mi još sladje biti kada ga primenite i na Niku.![]()