I kod mene je tako. Nije mi "smor" ali ne ostavlja neki utisak. Da li ce u Maju da mi ostavi bolji utisak, kao sto je Bruk uspela, videcemo.Samo ok.
I kod mene je tako. Nije mi "smor" ali ne ostavlja neki utisak. Da li ce u Maju da mi ostavi bolji utisak, kao sto je Bruk uspela, videcemo.Samo ok.
Nema šanse. Nastupaju u prvoj polovini prvog polufinala što je statistički najteža pozicija za kvalifikaciju i takmiče se u znatno jačem polufinalu.Unpopular opinion hahanisu losi i moze se od ovog izvuci finale. Makar, Adgy unatoc jezivom vokalu mislim da su to mogli jos lakse napucat za finale. Barem nemamo ziri u pf da ga iskasapi radi vokala.
Da li si očekivao da će se Ryan Dolan plasirati u finale 2013?Imaju šanse proći u finale isto koliko bi i ja imao
A ne sjećam se ni ko je to, ni kakva je pjesmaDa li si očekivao da će se Ryan Dolan plasirati u finale 2013?
Pa eto prošla je..a Moje 3 se sećaš, a?A ne sjećam se ni ko je to, ni kakva je pjesma
Pa možda nisu, ali ja se sećam da su 2013. Irsku svi stavljali kao NQ...Nisu baš za usporedbu Only love survives prije 10 godina i ovo sad.
Potpis. Plus svi oni Heroji, Borci, Ratnici i sl.Jedna od stvari koje najviše mrzim na Evroviziji su pesme koje imaju pseudomotivacioni tekst sa do neiznemoglosti recikliranim klišeima poput We are one, We are unique, I am unbreakable, I will not break, I will stand strong, itd, itd, itd.