ie Irska 2023: Wild Youth - We Are One

Irci meni godinama unazad (naročito u posljednje vrijeme otkako ne mogu da ubodu finale) imaju sasvim pristojne pjesme koje bi u studijskoj verziji uvijek rado slušao ali u live izvođenju sa sve scenskim nastupom to bude kriminalno u kompletu tako da svaki put zasluženo flopnu...
Ova stvar mi je simpatična i ništa više od toga, podsjeća na mjuzikle iz američkih high school filmova od prije 20 godina u kome su glavne uloge mahom bili boy band-ovi, da su u lakšem polufinalu pa bi se možda i provukli na dopadljivost ali ovako će najvjerovatnije biti još jedan neuspjeh u nizu za Irsku. :sneaky:

Unpopular opinion haha😉 nisu losi i moze se od ovog izvuci finale. Makar, Adgy unatoc jezivom vokalu mislim da su to mogli jos lakse napucat za finale. Barem nemamo ziri u pf da ga iskasapi radi vokala.

Nijedna od irskih pesama u konkurenciji prvog polufinala, sve i da Holandija, Svajcarska i Izrael podbace, nije konkurentna za finale.

Unpopular opinion haha😉 nisu losi i moze se od ovog izvuci finale. Makar, Adgy unatoc jezivom vokalu mislim da su to mogli jos lakse napucat za finale. Barem nemamo ziri u pf da ga iskasapi radi vokala.
Nema šanse. Nastupaju u prvoj polovini prvog polufinala što je statistički najteža pozicija za kvalifikaciju i takmiče se u znatno jačem polufinalu.

Meni je onako, ništa posebno, ali kada je mogla Irska 2013 sa bezveze pesmom, nastupom i vokalom da se plasira iz polufinala sa xy ex-yu i ex-sssr zemalja u finale, ne vidim zašto i ovo ne bi moglo

• Like
Reactions: Mrm
Nisu baš za usporedbu Only love survives prije 10 godina i ovo sad.

Ja sam 95% siguran da ovo isada ko od šale. Meni je pesma sasvim ok, i privržen sam tom zvuku, ali za današnje ESC i muzičke standarde generalno, je slabo i biće neprimećeno. Da je u drugom pf, pa bi možda imali malo veće šanse.

Tekst je takva splačina i posebno je tragičan ako uzmemo u obzir da su ga pisali ljudi kojima je engleski maternji jezik. Koji k bukvalno? 😭 Deluje toliko neiskreno, iskalkulisano, prazno, plastično i Eurovision by the numbers. Hajde da šikliramo sve sastojke sa spiska stvari koje mislimo da bi evrovizijska pesma trebalo da ima jer su ljudi u Evropi previše glupi da shvate nas inteligentne anglo ljude pa ćemo da im damo pesmu za uzrast od 3-7 godina.

Jedna od stvari koje najviše mrzim na Evroviziji su pesme koje imaju pseudomotivacioni tekst sa do neiznemoglosti recikliranim klišeima poput We are one, We are unique, I am unbreakable, I will not break, I will stand strong, itd, itd, itd.

Zasluženo će biti poslednje mesto u polufinalu ponovo.

Jedna od stvari koje najviše mrzim na Evroviziji su pesme koje imaju pseudomotivacioni tekst sa do neiznemoglosti recikliranim klišeima poput We are one, We are unique, I am unbreakable, I will not break, I will stand strong, itd, itd, itd.
Potpis. Plus svi oni Heroji, Borci, Ratnici i sl.

Minipop

RvtOGdT.jpg

Spot i revamp..Još da pojasne koja je poenta maski..:D

FD236BBB-0072-48D1-A21B-0868A4640DDA.gif

Iskreno, još je lošija pesma posle revampa. Instrumental i sound mixing su potpuno progutali njihove vokale i sada cela druga polovina pesme zvuči pomalo haotično. Kao kad neko uzme da čisti blatnjav pod prijavim džogerom i vodom koja je takođe blatnjava, pa onda samo razmazuje i pravi još veći haos.

Back