Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

I odlučujući dan za PZE 2023 je došao, neka sam vrhunac bude spektakularan, da se svi zamrznemo!!

giphy.gif

Cituckam malo tviter, i ne razumem hajp za Dzipsija, ajde Ivan Ivanovic on predstavlja “slobodnu Srbiju”, a verivatno nije ni cuo pesmu. Nastup dobar pocetak, kostim Vendi, glas na frekvenciji koja mi apsolutno ne odgovara, uvek cetvrtstepen visi, u falsu, taman da te iritira, vise srece drugi put.

Mnogo mi je krivo što ne mogu da glasam.

Kako bi bilo lepo da od sledeće godine RTS uvede RoW glasanje sa plaćanjem preko kartice na njihovoj platformi (da ne bi bilo trol glasova).
Moglo bi da se dodaje na glasove domaće publike u nekoj sitnoj proporciji, recimo 10%, da ipak domaća publika ima glavnu reč sa 90%, jer se ipak bira predstavnik Srbije...
Dala bih maksimum glasova :love:
Polaću glas umesto tebe, vrlo rado. Samo mi reci za koga želiš da glasaš.

Moraću ovako da rasporedim glasove danas:

Stefan Shy - 6
Filarri - 4
Zejna - 3
Nađa - 2
Filip Baloš - 3 (3 porudžbine iz 🇩🇪, 🇺🇲 i 🇨🇵)
Frajle - 1 (porudžbina iz 🇵🇹)
1 glas - rezerva 😂

Moraću ovako da rasporedim glasove danas:

Stefan Shy - 6
Filarri - 4
Zejna - 3
Nađa - 2
Filip Baloš - 3 (3 porudžbine iz 🇩🇪, 🇺🇲 i 🇨🇵)
Frajle - 1 (porudžbina iz 🇵🇹)
1 glas - rezerva 😂
Šta su Grk i Jermenac poručili?

• Haha
Reactions: Mrm
Cituckam malo tviter, i ne razumem hajp za Dzipsija, ajde Ivan Ivanovic on predstavlja “slobodnu Srbiju”, a verivatno nije ni cuo pesmu. Nastup dobar pocetak, kostim Vendi, glas na frekvenciji koja mi apsolutno ne odgovara, uvek cetvrtstepen visi, u falsu, taman da te iritira, vise srece drugi put.
Evo sad je i Aleksandra Kovač okačila story na insta neku svoju fotku 😂 i u pozadini svira Greh od Dzipsiija.

Dzipsi bolje da se prijavio sa Ponekad. Stvarno ne znam sta mu je bilo u glavi sa ovom pesmom (volim Greh, ali stvaaaarno nije esc potencijal).
Slažem se. Ponekad ili Java 😍 odlične pesme

Back