Polaću glas umesto tebe, vrlo rado. Samo mi reci za koga želiš da glasaš.Mnogo mi je krivo što ne mogu da glasam.
Kako bi bilo lepo da od sledeće godine RTS uvede RoW glasanje sa plaćanjem preko kartice na njihovoj platformi (da ne bi bilo trol glasova).
Moglo bi da se dodaje na glasove domaće publike u nekoj sitnoj proporciji, recimo 10%, da ipak domaća publika ima glavnu reč sa 90%, jer se ipak bira predstavnik Srbije...
Dala bih maksimum glasova![]()
A po kom osnovu si uslovljen?Tako je, ta osoba me drži u close friends na insta.
Šta su Grk i Jermenac poručili?Moraću ovako da rasporedim glasove danas:
Stefan Shy - 6
Filarri - 4
Zejna - 3
Nađa - 2
Filip Baloš - 3 (3 porudžbine iz,
i
)
Frajle - 1 (porudžbina iz)
1 glas - rezerva![]()
Ništa.. To sam morao da izbegnem nekako.Šta su Grk i Jermenac poručili?
Evo sad je i Aleksandra Kovač okačila story na insta neku svoju fotkuCituckam malo tviter, i ne razumem hajp za Dzipsija, ajde Ivan Ivanovic on predstavlja “slobodnu Srbiju”, a verivatno nije ni cuo pesmu. Nastup dobar pocetak, kostim Vendi, glas na frekvenciji koja mi apsolutno ne odgovara, uvek cetvrtstepen visi, u falsu, taman da te iritira, vise srece drugi put.
Slažem se. Ponekad ili JavaDzipsi bolje da se prijavio sa Ponekad. Stvarno ne znam sta mu je bilo u glavi sa ovom pesmom (volim Greh, ali stvaaaarno nije esc potencijal).
Potpis.Ja cu glasati za Luku i Balosa.