Mrmoslavija ocenjuje Benidorm fest 2024!

Almacor - "Brillos Platino" 5/10 - nisam demografija za ovo vrv
Angy Fernandez - "Se Quien Soy" 3/10 - uh kako neprijatna boja, nesklad, preglasna matrica
Dellacruz - "Beso en la manana" 4/10 - opet trapva produkcija, kao demo, neprijatha muzika, autotune-a i to nekvalitetnog na izvoz, možda je i 4 previše
Jorge Gonzalez - "Caliente" 2/10 - uh ovo baš ne volim žanrovski, ovo mi je baš iritantno, 4. pesma poslušana, ovde sam već počeo da brinem
Lerica - "Astronauta" 6/10 - najbolje do sada, daleko da sam oduševljen, ali catchy je barem, posebno refren
Mantra - "Me Vas A Ver" 4/10 - počelo je ok, ali kako se posle razvija, jalovo, bez smisla nekog, malo i dosadno...
Maria Pelae - "Remitente" 9/10 (sa potencijalom za 10 nakon uživo izvođenja) - konačno nešto da se izdvoji, nešto smisleno, muzika, da čujm jasno vokal, da razaznam jasno muzičke elemente, obožavm flamenco i andaluzijsko pevanje, nažalost nakon Blanca Palome ne verujem da će ovo ići...

šteta...
MARLENA - "Amor de verano" 8/10 - zaokruženija celina, nije loše, malo mi smeta autotune i overproduced vokal, ali dopada mi se vajb i melodija
Miss Caffeina - "Bla Bla Bla" 3/10 - auuu što je ovo dosadno, neinspirativno, meeeh
Nebulossa - "ZORRA" 9/10 (sa potencijalom za 10 nakon uživo izvođenja) - za Nebulossa sam još prilikom objave izvođača rekao da obećava i tako i bi,

Noan - "Te Echo De-" 6/10 - konačno balada rekoh kad je počelo, ma kakva god da je, ali balada, pretvori se u osrednju pop rock baladu na kraju..okay..ako bude uživo dobro, ne mora ni da bude tako rđavo ovo....
Quique Niza - "Prisionero" 5/10 - opet poče kao balada, posle se pretvori u baldu sa dubstep i r'n'b elementima, opet onako, šta znam...sredina neka... pokazao je TRI PRSTA na slici...

Roger Padros - "El Temps" 8/10 - ovo poče i završi se kao balada, AMIN

R'n'B balada, i to fino, jako fino, malo podseća i na Alice Wonder od lani
Sofia Coll - Here to stay" 9/10 - čitam sad od vas da je ovo fan fave, za razliku od Agoney lani, koji mi se nimalo nije svideo, meni je ovo baš dobro u audio verziji, iako podseća na Lady GaGa u momentima, kao Lady GaGa meats Euro pop and eurovisison trash, lmao

nadam se da će biti vokalno dobro-solidno barem
st. Pedro - "Dos Extranos" 8/10 (sa potencijalom za 9 i 10 nakon uživo izvođenja) - vrlo zanimljivo, baš mi je drago što nije napadno, što ne ubrzava tempo na silu, lagana bachata, vrlo pitko, malo elemenata i filmske muzike, ovo je baš fresh za ESC, ovo nismo imali do sada, nadam se da vokal uživo može opravdati očekivanja
Yoly Saa - "No Se Me Olvida" 7/10 - uuu kako fina boja, zanimljivo, dosta će zavisiti od izvođenja i nastupa