Stefix
Ekspert
Molim Ivanu ili Milosa da odreaguju na ovo! Nisam dosao ovde da bi me neko vredjao. HvalaA te uzde... Tebi ih definitivno treba staviti da malo manje kenjaš.
Molim Ivanu ili Milosa da odreaguju na ovo! Nisam dosao ovde da bi me neko vredjao. HvalaA te uzde... Tebi ih definitivno treba staviti da malo manje kenjaš.
Petre saberi se, ti si taj koji je pravio toksiku sinoć. Potegla se priča o tome koje si godište, po tvom ponasanju i načinu razmišljanja ponašaš se kao Gen Z-jevac i to ono level 06... Mene je sramota koji sam mladji od tebe a imam svestraniji muzički pristup. Klasifikovati neke pesme po tome iz kog su veka ili kakva je produkcija je krajnje banalno i nezrelo s obzirom da te stvari ne uticu na to da li je nesto dobro ili nije dobro. Nikog ne zanima što ti mrziš te pesme, a ti o tome drobiš svaki FSC... Petre, skini uzde da ovaj forum bude lepo mesto za sve nas![]()
Ne znam odakle ti ideja da ćeš siktati na mene i da ja ništa neću reći na to ahahaha
prikljucujem ti seNe moraš ni glasati što se mene tiče![]()
Ne sluša ESC pjesme prije ESC-a, ne čita komentare na FSC-u… bebo, zabavljaš li se ti ikako u životu?Ja sam na ovo izdanje odlucio da ne citam komentare i semafore. Hocu da ne znam pre rezultata sta mislite
A ti ovo smatraš siktanjem? Ja se najdublje izvinjavam, nisam ni počeo![]()
Ne sluša ESC pjesme prije ESC-a, ne čita komentare na FSC-u… bebo, zabavljaš li se ti ikako u životu?![]()
Kako se samo usuđuješ...Ni ja lično ne volim muziku 20. veka puno i nikad pre nisam glasao za njih, sad sam tek izdvojio jednu takvu pesmu kao jednu od boljih.