243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Ovako je bilo i pre 11 godina kad sam došla na forum, i mnogo je vode proteklo a ništa promenilo se nije niti će 😁 Navikneš se 🤗

Samo hoću da kažem da je šteta što sebe ograničavate na jednu dekadu, toliko je dobre muzike stvarano u prošlosti. Isto mislim da se prelazi granica sa hejtom tako da eto malo povucite ručnu, svima će biti prijatnije.

Trenutno stanje:

1.pf 2.pf

47 44
45 42
43 32
43 28
37 28

BOTTOM

7 11
6 11
6 9
5 7
4 2

S.K.A.N.D.A.L.I. 😍

priest extender GIF

Samo hoću da kažem da je šteta što sebe ograničavate na jednu dekadu, toliko je dobre muzike stvarano u prošlosti.
Ne znam za druge, ali ja se ne ograničavam, nego me ne radi prosto. Vrlo retko se desi da mi se dopadne nešto iz 20. veka.

FSC Village radi i danas! Danas vas svojim kapućino tonovima umiruje naša dvostruka predstavnica, koja prvo nije prošla u finale, a kasnije u drugom pokušaju završila u top 10. Smirimo tenziju uz Dianne Reeves.

Ja isto ne mogu da skapiram šta na slušanju je prouzrokovalo ovoliku dramu. Razumem da nekome ne prija atmosfera, nismo svi isti, ali zajedničko slušanje nije ni obavezno, meni lično prija, kome ne prija ne mora da prisustvuje.

Bebi, šta god da te je naljutilo ili rastužilo nije vredno, treba da nastaviš kako si i počeo i kako si hteo, baš je bezveze da ti jedno veče pokvari dobru volju i raspoloženje. Do sad lično ovo mi je jedno od najboljih izdanja, u svakom smislu i voleo bih tako i da ostane 🙏

Jao đezz, baa. Volimo đez! Kad bi bila takva tema sada pola foruma ne bi učestvovalo 🤔 Mislim da nam je euronidža jednom organizovao džezi FSC.

Jeste, bilo je oko tridesetak ljudi. :D
Što se mene tiče, svakako bi prijalo i sad jedno takvo izdanje, ali videćemo.

Ljudi ne dramite molim vas. Ako neko nije skontao 70% komentara na "Slušamo" su ironični, sarkastični i rečeni u svrhu zabave. Pa evo ja prvi tako pišem, i nikada se nisam uvredio iako sam možda jednom imao osnova. Razumem da pisana komunikacija ne može da ostavi isti utisak kao dijalog dve osobe. Poruke em mogu da zvuče pogrešno em mogu da imaju totalno drugačije značenje. A i čak i da bude nekih žiški, živi smo ljudi i ne slažemo se svi oko svega. Ne znam šta je tačno prouzrokovalo sve ovo, meni je sinoć na slušanju bilo sve uobičajeno, možda nisam obratio pažnju. @Bebi meni je totalno zanimljiva tema i sviđa mi se što je raznovrsna. Nemoj da te to demotiviše, ja sam imao momenat posustajanja u mojoj organizaciji ali više zbog sveopšteg mrtvila koje je vladalo tokom celog izdanja ( izgurao sam do kraja) Em imaš dosta prijavljenih em se vodi kakva/takva diskusija. Po meni ti to mnogo govori..

Kome smeta, evo ja vas molim da više ne dolazite.

Ljudi ne dramite molim vas. Ako neko nije skontao 70% komentara na "Slušamo" su ironični, sarkastični i rečeni u svrhu zabave.
A ovo je istina. Bukvalno nekad deluje kao trka ko će lupiti veću glupost kako bismo se smejali.

Kome smeta, evo ja vas molim da više ne dolazite.

A ovo je istina. Bukvalno nekad deluje kao trka ko će lupiti veću glupost kako bismo se smejali.
Istina. Evo ja sam prvi sinoć tako lupetarao jer osetim slobodu u komunikaciji, valjda smo slobodniji zbog same aninomnosti na forumu jer se većinski ne znamo..a bilo je i provokacija upućenih meni ranije što na forumu što na slušanju pa se nisam obazirao. Sve je to šou biz što bi rekla sendvičarka Karla

Pa to je tacno i niko to ne zamera. Samo sto neki lupetaju stalno, neki lupetaju non stop, neki to rade umereno, neki nemaju granica, neki znaju da se nasale i na svoj i na tudji racun, a neki se sale samo na tudji…. I ima tu jos mnogo stvari zbog kojih se ljudi mogu osetiti bez veze i ne odnosi se to samo na to slusanje, jer sam tamo retko kada, nego generalno na forum.

To onda i nije dobro i radije bih u takvim slučajevima odmah direktno rekla šta mi smeta, a ne da se nakuplja toliko da na kraju pukneš i kažeš nešto što može biti da čak i ne misliš, a posebno ako je u pitanju neko, ni kriv ni dužan. Ali dobro, možda sam to samo ja.

Jao đezz, baa. Volimo đez! Kad bi bila takva tema sada pola foruma ne bi učestvovalo 🤔 Mislim da nam je euronidža jednom organizovao džezi FSC.
Bože, kakvi su to FSC-ovi bili! Taj period mi je bio definitivno najdraži, tipa od 100. do 120. FSC-a, najbolje su se pjesme tad slale i skroz sam nekako drugačije gledao na to natjecanje

Požurio sam sa komentarima jer mi se ne radi lol slušao sam bome sve pesme tokom putovanja poslednjih par dana, po nekoliko puta, neke sam preskakao na polovini, priznajem, neke vrteo na repeat, ali sve u svemu, evo vam:

PRVO POLUFINALE

01. Corona - The Rhythm of the Night
Idemo breeee kakav evergreen, volimo! 5/5
02. Đorđe Balašević - Krivi smo mi
Panonskog go*nara ne mogu nikako 1/5
03. Scissor Sisters - Invisible Light
Novo otkriće, baš vozi lepo, slušaće se i nakon FSC-a. 5/5
04. Agnes Obel - Familiar
Dosadno level Paenda 1/5
05. Ewa Farna - Na ostří nože
Koliko basic, klasično češki,. ali hajde lepo za radio. 3/5
06. Bob Sinclar & Cutee B. Feat. Gary Pine & Dollarman - Sound Of Freedom
I ovo mi je nekako basic, ali bar vozika 3/5
07. Sophia Del Carmen - Lipstick
Reciklirano i već viđeno milion puta 2/5
08. Käärijä - Mic Mac
Slabo mi ovo 2,5/5
09. Teya Dora - Džanum
Dosadno, sorry not sorry. 1/5
10. Blas Cantó - El bueno acaba mal
Ne mogu da ga smislim ali blago interesantna pesmica 3,5/5
11. George Michael & Aretha Franklin - I knew you were waiting
Može!!! 4,5/5
12. Rachid Taha - Minouche
I ovo vozika koliko god je to moguće. 3/5
13. Brodka - Game Change
I ovo je zanimljivo bome ali fali mi malo da grmi. 3,5/5
14. Grace Carter - Why Her Not Me
Bravo za trud. 2/5
15. Naviband - Kupalinka
Malo haotično, ali neobično i to se ceni! 3/5
16. Carminho - Praias Desertas
I ovde bravo za trud ali meh. 2/5
17. Diskoteka Avaria - Pey pivo!
Još jedna vožnjica, može!! 4/5
18. Ruelle ft. FLEURIE - Carry You
Još jedna dosada level Paenda 1,5/5
19. Konstrakta - Nobl
Obožavanje prosto. 5/5
20. Eftalya Yağcı - Darbuka
To breee mešaj ludačo!!! 5/5
21. Funky G - Šta ti mogu (Gad)
Volim Funky G ali ovo ne nešto preterano. 2,5/5
22. Mika - Happy Ending
I ovo mi je too basic ali ok, može proći. 3/5

prosek: 3/5

DRUGO POLUFINALE

01. Die Arkitekt ft. Lena Platonos - Julian
Uf uf, mračno, obožavam!!! 5/5
02. Roxette - Joyride
Još jedan evergreen ali nisam oduševljen 3/5
03. Šaban Šaulić - Šadrvani
Naklon do poda onom ko je imao mu*a ovo da pošalje 3/5
04. Ghost - Mary on a Cross
Hm, ne dopada mi se nešto preterano, čak mi izaziva anksioznost. 1,5/5
05. Lady Gaga - Alice
Još jedna pesmica da dođe i prođe na radiju. 2,5/5
06. The Faim - Humans
Ok mi je ovo, ali nekako neoriginalno. 3/5
07. Paris Paloma - labour
Neupečatljivo. 2,5/5
08. Koikoi - Hrast
Wow, može, mnogo freaky. 4/5
09. Solence - Indestructible
Već viđeno i reciklirano, ne znam. 2/5
10. Etta James - At last
A lepo ali dosadno. 2/5
11. Eagle-Eye Cherry - Save Tonight
Isto vrlo neupečatljivo, može se poslušati ali neću pustiti opet. 2/5
12. Falling In Reverse - Popular Monster
Uf, ovo me mnogo podseća na 'Leave me alone' od NF-a samo više metal. 4/5
13. Carmen Miranda - Mamãe eu quero
Zanimljivo! Bravo za mu*a ko god je poslao :D 3,5/5
14. Tate McRae - You broke me first
Sviđa mi se mračna muzikica, ali isto poprilično neupečatljivo, mada zvuči mi kao nešto čime ću se tek oduševiti 2,5/5
15. Brandy & Monica - The Boy Is Mine
Pa ok, može da prođe ali ne znam koliko bih slušao opet. 2,5/5
16. George Harrison - Got My Mind Set On You
Volim ovo! 4/5
17. Cornelia Jacobs - I turn to you
Prvo sam bio u fazonu 'nikako' ali me kupila, gitara i bubnjevi ahhh kidaju! 4/5
18. Hatari- Spillingargans
Apsolutni favorit ovog FSC-a. 10/5
19. Bob Marley-Give me just a litle smile
Bože sve što je ovaj čovek ikada izdao bukvalno MOŽE, idem da motam!!! 4/5
20. Milck - Quiet
Izdeprimiralo me haos, ipak ne, hvala. 2/5
21. Donna Ares -To mi nije trebalo
I ovde svaka čast za mu*a!! Evergreen takođe!! 4/5
22. Beyonce - I Was Here
Da je neka 2014, bio bih oduševljen što je ovo neko poslao, ali sada... Meh... 2/5
23. Zemya Hamilton & Tommy Nilsson - Time
Hmmmm pa ne znam. Nikako pesma za završiti slušanje, lol, smorih se iskreno. 2/5

prosek: 3/5

Poprilično ujednačena polufinala, nekima svaka čast šta se slali a neki ste izgleda baš dobili teške zadatke. Š'a da ka'em, više sreće drugi put :D
dobar komentar, jel moguće??? :oops: :oops: :oops:

Back