1. Koju osobu bi najlakše mogao da zamisliš kao svog saveznika kada bi bio/bila Zaverenik?
Pokahontas ili Creature.
2. Ko bi najlakše mogao da manipuliše većinom i ubedi vas u nešto?
Pokahontas.
3. Koji igrač ti deluje kao da pažljivo bira trenutak kada će se uključiti u raspravu?
Gavran i Detektivka. Ali ne mora nužno značiti da su zaverenici samo pažljivo biraju kad će šta reći.
4. Ko ti deluje kao da nešto prećutkuje?
Gavran
5. Ko se po tvom mišljenju najviše trudi da izgleda „Odano“?
Marko i Gavran
6. Mišljenje o botboni kao novom igraču u igri i kakav će uticaj imati?
Ne znam šta da mislim. Čini mi se da će imati dosta uticaja pogotovo ako si joj dao titulu zaverenika. Tj, i da jesi i da nesi taj oblak će biti nad nama i moramo da vidimo šta ćemo s tim. Kako bude više učestvovala u diskusijama verujem da ćemo moći da steknemo neki jači utisak o njoj.
7. Od sledećih parova izaberi osobu za koju misliš da bi lakše izneverila tvoje poverenje u igri zarad lične koristi i pobede:
Detektivka -
Creature - Samo jer creature zna vrlo dobro da mene ovo ništa ne dotiče lično i da bih nastavio da budem nepromenjen ovako privatno bez obzira na ono što se dogodi u igri.
Destry94 -
Ro97 - Sebe ne mogu da odaberem jer sebe valjda ne bih izneverio xD a za Roa mogu da kažem isto što sam rekao i za Creature
Pokahontas - Marko - Isto što sam rekao gore za Creature važi i za Pokija. Zna vrlo dobro da neću ovo shvatiti lično tako da šta god da se desi u igri ostaje deo igre.
GavranESC - Detektivka - Ne verujem da bi me Detektivka samo zarad lične koristi izneverila.
Creature -
Pokahontas - Da ne ponavljam razloge
Marko - Destry94 - Ne poznajemo se lično pa bi mu bilo lakše da me zezne u igri.
Ro97 - GavranESC - Samo kad je u pitanju Traitori mislim da bi Rou bilo lakše da me zezne nego možda Gavranu jer Gavran ima manje iskustva u ovakvom tipu igara i mislim da bi njemu možda i bilo teško nekog baš da zezne u igri. Ro je igrao Survivor previše puta i zna šta može da se dogodi pa mu je lakše.