312.FSC - The Traitors 🗡

Vax'ildan isp'ildan?

Jaoj produkcija, bolje je da vratite u igru nekoga ko se u startu prijavio i ko je na pravdi boga miloga ispao pre nego što je i počeo da igra, a vi ubacujete neke botove bombone (pridružujem se srdačnom dočeku)?! :cautious:
Pa neka me i izglasaju ponovo odmah! (ako smeju)

Tako znači? A moji neće i nisu?! 🥺
Užas... Dobro.

Bravo Dežurnijo na FSC priredbi!!! 😃
Sve je perfektno skockano i u skladu sa tematikom, a još su se potrefila i tematska polufinala u odnosu 20:20! 😍
I ja sam ga to pitala kad me zvao.

Botbona kada/ako sazna ko su Zaverenici!

phoebe-buffay-lisa-kudrow.webp

Znači imamo novog kolačića? I to Fibi ni manje ni više. Prelepo.

@Filhy - nisi ti ispao slučajno!

@Dežurni a šta se sad dešava? Opet nas ubijaju ološi ovaj pardon zaverenici?

Danas je bila pauza jer smo imali preče FSC stvari 🙏
A Dežurna-Production sutra aktivno nastavlja emitovanje programa, imaćete nova pitanja i okrugli sto, a uveče će početi glasanje svih učesnika ⚔️

Vidi se, Dežo, da su nekima druga pitanja bitnija :unsure:

Nova pitanja, novi sto, nadam se da ćemo imati i novog kuvara? :ROFLMAO:

Obaveštavam sve svoje prijatelje iz ove igre da slobodno mogu da me ubiju, ako misle da ću im raditi o glavi. Vi ćete to učiniti da dubokim poštovanjem. A možete i vi što mi se ne raduje te.
Razmišljam da li glasam po tome ko ima kakav avatar. Destri ima vuka sa štitom, Ro mačka Supermena, Poky komandosa. Ili su ovi miroljubivi sa kucama, pevačima, drveće i nekim stvorenjima opasniji?

Odlično izdanje, biće zanimljivo videti ko će proći.

Svi ste narandzasti jer ne želimo da bacamo sve karte na sto u Traitorsima.

PRVO POLUFINALE

1. Nanul - Au
Sviđa mi se, ali ne mogu da kažem da osećam nešto više od toga.
2. iliona - Si tu m'aimes demain
Ovo je baš lepo!
3. Snežana Savić - Tri poljupca
Tri 12ke hoću ja.
4. Almost monday - Better late than never
Nepretenciozno lepo i estetično, muzički a i vizuelno, taman kako treba.
5. Frances - Don't worry about me
Mislila sam da će ova balada biti jedna u nizu generičnih sličnog tipa, ali zapravo me takla, ima nešto jednostavno a emotivno.
6. Kasabian - Nothing better than this
I came to slay.
7. Bonaparte - Melody X
Ubedio me je, odličan narator.
8. Jungle - Keep moving
Vožnja pesma. Prijatan vajb.
9. Relja - Supernova
Bolja mi je Top Gun iz ove njegove edicije.
10. Dami Im - Proud of me
Classy. Ali nije moj tip, ne osećam.
11. Rat City - Rather be
Kul je, sviđa mi se vokal, ali manje tekst. Animacija dosta doprinosi takođe.
12. Alexia - Una caldă, una rece
Čini mi se da je uživala ova praktična žena i to je jedino bitno.
13. Stefania - Bliksem
Iz nekog razloga me rade holandski bopovi.
14. Orthodox Celts - Star of the county down
Volim Celtse. Volim Irsku! Imam srebrnu narukvicu sa detelinom i neostvarenu želju da odem u Dablin.
15. Zalia – Tylko kochaj mnie
Ovo se baš lepo nadovezalo na Celtse. Spot je baš lep, a pesma je simpatična.
16. CRO - Einmal um die welt
Pa, pozitivno i simpatično, ali nije baš konkurentno.
17. Ashe - Stop the wedding!
Znam ovo. Volim Ashe. Ona mi je u ovom trenutku možda jedina pop izvođačica za koju mogu reći da mi se sviđa sve kako i šta radi. Nekako rezonuje sa mnom kao izvođač. Iako ova pesma možda nije nužno nešto što je meni najbolje od nje, svakako je lepa!
18. Ambre - J'laisse parler
Mislim da bi bila bolja kao zaverenik, jer kao odana deluje previše opasno pa bi je možda odmah izbacili? Okej mi je, dramatična je i ambijent me možda najviše podseća tematski na show.
19. Olivia Dean - Man I need
Okej mi je, sviđa mi se ovaj retro 80e klavir, ona je baš talentovana i teatralna.
20. Father of peace - The chaos
Kakav je ovo novi SOAD molim?! Hm... bez reči sam haha. Presimpatični su, i pesma mi zvuči bukv kao hit. Usput odlično se uklapa u temu.

DRUGO POLUFINALE

1. Lavina - Fall apart
Dobra. Ali od njih mi je i dalje najbolja This too will pass.
2. Natacha Atlas - Gafsa
Jel ovako u turskim serijama kad naiđe nešto srceparajuće? Ovo je ubibože mračno i bolno. Pohvale.
3. Papa Roach - Even if it kills me
Slična drugima u ovom žanru.
4. London Grammar - Hell to the liars
Iskreno odlično. Nadam se da će ljudi u ovom PF finalu znati da cene ovo.
5. Filter - Hey man, nice shot
Gde su ljudi sa ovakvim muzičkim ukusom tokom cele godine? Strah ih da šalju, čekaju neku temu ili? BRAVO!!!!! Rifovi me podsećaju na Deftones - My own summer, što mi je <3!
6. Chandler Leighton - Pretty girl I’ll make you famous
Kul mi je ovo. Nemam nešto dodati.
7. Decessus - Dark flames
Ispružena mi je vilica još jednom. Ko su ljudi koji ovu šalju?! Pružam ruku i čestitam iako ne želim da ti ulivam lažnu nadu da ćeš proći (nadam se da hoćeš).
8. Mirabelle Rose - Siren
Pa lepo mi je ovo, lepa mi je i estetika u videu.
9. Fontaines D.C. - Marianne
Ovo je kidalica. Sve je odlično.
10. Lisa - SaWaDiKa
Ovo je čak i meni iskočilo na jutjubu i dopalo mi se da sam stavila na plejlistu! Odlično mi je! Grmi!
11. Unroyal - Don't play nice
Kul mi je ovo, ali možda se naročito ne ističe u ovom pf.
12. Tinashe - Melatonin
Dobri elektronski i instrumentalni delovi, ćak i odlični, ona malo manje.
13. Ren - Violet's tale
Zanimljivo i originalno. Lepo mi je kako priča priču. Pohvale!
14. Solence - Monsters in my head
Okej mi je, da ne ponavljam da nisam neki fan ovog stila u roku/metalu. Ali okej mi je, pristojno i konkuretno.
15. Ruelle - War of hearts
Zanimjivo mi je što je bila kod mene na planetama a sad se ovde isto pokazuju planete i Sunce. Pristrasna sam. Sasvim je lepo.
16. Angèle - Dis-le
Ovo mi je isto bilo iskočilo na jutjubu, kul mi je samo.
17. Serena x Giulie - Blestem
rumunski folk > ukrajinski folk.
18. Miia - I can tell a lie
Okej mi je samo.
19. Lunikk - Miniskirt
Sviđa mi se atmosfera i vajb.
20. Alexandra Căpitănescu & Majii - Tare
Većina njenih stvari su stvano dobre ili solidne. Za ovu mi možda treba više slušanja.

Slušajte pesme, glasajte i kačite semafore/komentare ukoliko ste raspoloženi za to! 🙏🏻🎶🎧

1000108998.webp​

Vreme je da nastavimo sa igricom, svi igrači će sada dobiti ova pitanja na koja treba da odgovore do večeras pre početka glasanja, a okrugli sto traje sve vreme tj od sad pa do početka glasanja i budite slobodni da iznosite svoja mišljenja i teorije kao i da se opravdate ako vas neko uzme na zub, a glasanje je od 23h večeras do sutra do 11h!
Botbona nije u obavezi da odgovori na njih, ali ako želi može jer ide u prilog da se dodatno upoznamo sa njenim razmišljanjima! 🙏🏻 (a ne može glasati večeras niti vi možete glasati za nju, jedino ako bude nerešeno glasanje tada odlučuje botbonin glas!) ⚔️

@botbona @creature @Destry94 @Detektivka @GavranESC @Marko @Pokahontas @Ro97

1. Koju osobu bi najlakše mogao da zamisliš kao svog saveznika kada bi bio/bila Zaverenik?
2. Ko bi najlakše mogao da manipuliše većinom i ubedi vas u nešto?
3. Koji igrač ti deluje kao da pažljivo bira trenutak kada će se uključiti u raspravu?
4. Ko ti deluje kao da nešto prećutkuje?
5. Ko se po tvom mišljenju najviše trudi da izgleda „Odano“?
6. Mišljenje o botboni kao novom igraču u igri i kakav će uticaj imati?
7. Od sledećih parova izaberi osobu za koju misliš da bi lakše izneverila tvoje poverenje u igri zarad lične koristi i pobede:
Detektivka - Creature
Destry94 - Ro97
Pokahontas - Marko
GavranESC - Detektivka
Creature - Pokahontas
Marko - Destry94
Ro97 - GavranESC

1. Koju osobu bi najlakše mogao da zamisliš kao svog saveznika kada bi bio/bila Zaverenik?
Mislim da bi sa Room mogao da letim ispod radara, dobro bi se nadopunili.

ja

3. Koji igrač ti deluje kao da pažljivo bira trenutak kada će se uključiti u raspravu?
Gavran i Marko

Gavran

Marko i Destri

Vrlo pozitivne mere, podelićemo štit Tutankamona kad nas mumijski dušmani budu hteli zaklati.

7. Od sledećih parova izaberi osobu za koju misliš da bi lakše izneverila tvoje poverenje u igri zarad lične koristi i pobede:
Detektivka - Creature
Destry94 - Ro97
Pokahontas
- Marko
GavranESC - Detektivka
Creature - Pokahontas
Marko - Destry94
Ro97
- GavranESC

Pokahontas ili Creature.

Pokahontas.

Gavran i Detektivka. Ali ne mora nužno značiti da su zaverenici samo pažljivo biraju kad će šta reći.

Gavran

Marko i Gavran

Ne znam šta da mislim. Čini mi se da će imati dosta uticaja pogotovo ako si joj dao titulu zaverenika. Tj, i da jesi i da nesi taj oblak će biti nad nama i moramo da vidimo šta ćemo s tim. Kako bude više učestvovala u diskusijama verujem da ćemo moći da steknemo neki jači utisak o njoj.

Detektivka - Creature - Samo jer creature zna vrlo dobro da mene ovo ništa ne dotiče lično i da bih nastavio da budem nepromenjen ovako privatno bez obzira na ono što se dogodi u igri.

Destry94 - Ro97 - Sebe ne mogu da odaberem jer sebe valjda ne bih izneverio xD a za Roa mogu da kažem isto što sam rekao i za Creature

Pokahontas - Marko - Isto što sam rekao gore za Creature važi i za Pokija. Zna vrlo dobro da neću ovo shvatiti lično tako da šta god da se desi u igri ostaje deo igre.

GavranESC - Detektivka - Ne verujem da bi me Detektivka samo zarad lične koristi izneverila.

Creature - Pokahontas - Da ne ponavljam razloge :D

Marko - Destry94 - Ne poznajemo se lično pa bi mu bilo lakše da me zezne u igri.

Ro97 - GavranESC - Samo kad je u pitanju Traitori mislim da bi Rou bilo lakše da me zezne nego možda Gavranu jer Gavran ima manje iskustva u ovakvom tipu igara i mislim da bi njemu možda i bilo teško nekog baš da zezne u igri. Ro je igrao Survivor previše puta i zna šta može da se dogodi pa mu je lakše.

Botbonu, da zajedno budemo kao:
282fe1d7e40e216c723740b0af255952.gif
.
282fe1d7e40e216c723740b0af255952.gif

Creature

Detektivka. A možda nije uopće do toga, možda jednostavno nema dovoljno vremena da se često uključuje lol

Gavran

Destry.

Stigla je ko Neda Ukraden na PZE da malo promeša karte. I treba malo.

Detektivka - Creature
Destry94 - Ro97
Pokahontas
- Marko
GavranESC - Detektivka
Creature - Pokahontas
Marko - Destry94
Ro97
- GavranESC

Kada bi otprilike zainteresovanim ljudima najviše odgovaralo da organizujemo Slušanje polufinala 🎧 ??? Ostavite reakciju na post u skladu sa vašim izborom, prvi dan je za 1.pf a drugi za 2.pf ⚔️🎶

Večeras (petak) / Subota 👍🏻
Subota / Nedelja 😍

Nedelja / Ponedeljak 🤣

312.FSC - The Traitors 🗡
Back