ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Poenta priče je da nismo dužni realnost i ovde da proživljavamo, ako već bežimo ovde od iste.
Ne shvataš, ili ne želiš da shvatiš očigledno.
Poenta priče jeste da ne postoji nikakva mogućnost ići napred, dokle god ne rešiš sadašnjost nema budućnosti, medjutim naš još veći problem jeste što nam je sadašnjost uslovljena prošlošću, zato tek kada zatvorimo to staro poglavlje možemo gledati u sadašnjost, a samim tim i budućnost.

Shvatam ja, no biram da se bavim drugim stvarima koja ne uključuju sivilo našeg društva, nego upravo zabavu. Ti očigledno osećaš neki poziv pa moraš svaki kutak u koji zađeš da začiniš kako već nazvati tvoje obraćanje.

Shvatam ja, no biram da se bavim drugim stvarima koja ne uključuju sivilo našeg društva, nego upravo zabavu. Ti očigledno osećaš neki poziv pa moraš svaki kutak u koji zađeš da začiniš kako već nazvati tvoje obraćanje.
To nije "moje obraćanje", već moj stav o datoj temi.
Suština svakog čoveka jeste da ima svoj stav, da nije pokusni kunić koji samo klima glavom i kaže jeste, tako je da, da sve se slažem..
Već čovek treba uvek, ali uvek glasno i jasnio izneti svoje mišljenje iskreno i iz srca, svidelo se to nekome ili ne.
Ne da budeš kako betar duva i tako menjaš stav, smatram da svaki čovek na ovom svetu u duši treba biti revolucionar i treba biti uvek u fazonu "Bolje sprečiti nego lečiti"..
Kada se stvari na vreme iseku u korenu, onda se loše stvari nikada neće desiti.
Kada tako percepiraš stvari kroz život ideš otvorenog uma, britkog jezika, onda je sve mnogo lakše.
Mnogo je onda manje stvari na koje ne možeš uticati, ukoliko tako gledap.
Izmedju ostalog i tema Lukine pesme našeg predstavnika govori o tome, koliko je ceo svet, ali i naše društvo uspavano, kako čekaju da se drugi bore za njih i njihov život, da čekaju samo da im neko drugi nešto završi i čekaju da prodje kriza i da problemi prodju.
Medjutim ne shvataju, da nijedan problem na ovom svetu ne može i neće proči sam od sebe, već da je naš život, ali čak i ovaj svet u našim rukama i da smo MI ti koji odlučujemo o svemu.
Kada tako postavimo stvari, onda su stvari mnogo lakše i povoljnije.
Ukoliko postavimo stvari, kako moramo imati jednog vladara nekoga da nas slepe putnike vodi ili u provaliju ili u prosperitet, nikada tada nećemo uspeti ništa u životu postići.
Zapamti važnu i najvažniju životnu lekciju: "NAŠ ŽIVOT JE U NAŠIM RUKAMA, ODUVEK I ZAUVEK"!

Baš te bole stvari iz prošlosti. Ne znam, pokušavam da budem čovek ne tiranin. Tebi ni u ludilu ne treba dati vlast. Svaki tvoj post zvuči kao javni apel koji su svi prinuđeni da slušaju.
Nije ovo stvar iz proslosti, vec izmisljena stvar. Za slucaj rumunskog NF nije ucestvovao Cinan, vec Deban. Nidje veze svakako 😂

BBC se seli u Liverpul 😍

https://www.bbc.com/mediacentre/mediapacks/eurovision-2023-on-the-bbc

This year's Eurovision Song Contest promises to be unlike any other for audiences in the UK with an array of captivating content set to air right across the BBC.
With both Semi-Finals and the Grand Final broadcasting live on BBC One and BBC iPlayer for the first time ever, the BBC will also deliver wall to wall entertainment for new and existing fans with a raft of additional programming across TV, BBC iPlayer, radio, BBC Sounds and online to celebrate the world’s biggest music show.
Highlights include The One Show and BBC Breakfast broadcasting live from Liverpool all week; Radio 2 will become the home of Eurovision on BBC Radio and BBC Sounds with programmes building excitement throughout the week. Scott Mills and Rylan bring their sharp witted commentary to the network for the Grand Final with Paddy O’ Connell on duty for the Semi-Finals as Radio 2 broadcast these all important qualifiers for the first time ever. There will be a legendary Eurovision figure making an appearance in Albert Square; scouse commentary courtesy of BBC Radio Merseyside and BBC Three takes audiences back to last year’s nail-biting Grand Final in Turin.

Evo novog videa od omiljenog KONSTRUKTOROVOG tima

Realno najbolja ex.yu godina dugo unazad, pokusavam se setiti kada je poslednji put ex-yu prostor bio ovako jak???
Mozda 2012. godine je bilo samo bolje poslednji put...?

Ala nam je i prostor, spao svega na 3 države lol, prepolovio se broj ex-yu zemalja na Evroviziji za kratko vrijeme...
Meni je 2012-a bila najjača za ovo podneblje (i generalno Balkan), zatim 2009-a pa 2007-a, tu mi je negdje i 2008. godina.
Ova mi je dobra ali ne nešto pretjerano, sviđaju mi se Srbija i Slovenija a ujednu su mi u vrhu dok mi je ona grozota iz Hrvatske sušta suprotnost i na samom dnu pa kvari prosjek, 2014-a mi je bila bolja jer su sve 3 tadašnje ex-yu učesnice (Sjeverna Makedonija, Slovenija i Crna Gora) imale top pjesme.

Ala nam je i prostor, spao svega na 3 države lol, prepolovio se broj ex-yu zemalja na Evroviziji za kratko vrijeme...
Meni je 2012-a bila najjača za ovo podneblje (i generalno Balkan), zatim 2009-a pa 2007-a, tu mi je negdje i 2008. godina.
Ova mi je dobra ali ne nešto pretjerano, sviđaju mi se Srbija i Slovenija a ujednu su mi u vrhu dok mi je ona grozota iz Hrvatske sušta suprotnost i na samom dnu pa kvari prosjek, 2014-a mi je bila bolja jer su sve 3 tadašnje ex-yu učesnice (Sjeverna Makedonija, Slovenija i Crna Gora) imale top pjesme.
Najbolja godina je u ovoj deceniji OVA za ex-yu kazem, za proslu deceniju to je 2012. godina kada su mi se dopadale SVIH 6 PESAMA I NASTUPA, to se jako retko desava, dok u prvoj deceniji 21. veka, mi je najbolja 2007. godina, tada su mi se dopale isto svih 6 pesama ,tacnije Crna Gora mi je bila smesna ali i simpa,a ostalih 5 su mi bile ODLIČNE I PERFEKTNE GOTOVO.. Karolina Gočeva, Dado Topić,Marija Šestić, Marija Šerifović i plus operska pevačica iz Slovenije sa divnom pesmom Cvet sa Juga, fantazija! Jedino nezasluzeno Dado Topić ispao, imao je sjajnu pesmu i potpuno nezasluženo je ispao, on je imao pesmu za top 10 te godine. Makedonija i Bosna su da nije politike i da se gleda pesma a ne sovjeti i skandinavci da glasaju za svoje iako su im uzasne pesme, Bosna i Makedonija komotno su bile top 5 materija te godine, obe su bolje i od Turske i od Bugarske,Rusije....

Kod mene se izdvojilo 14 pesama, koje su napravile granicu prema ostalim pesmama. Jermenija mi je i dalje na prvom mestu, a trenutni ostatak TOP 10 po abecednom redu je sledeci:
1. Jermenija, :al:, :cz:, :ee:, :fr:, :ge:, :it:, :pt:, :ch:, :gb:

Ostale cetiri pesmu su: :cy:, :no:, :pl:, :se:

Irska se fino popela na listi, dok je Moldavija dosta pala.

Realno, ako su svi glasali za vlaške voziće prošle godine mogu i za ove ukrajinske ovaaaj... čuj mene moldavske frulice..

Mozda cak i bolje prodje na kraju nego Trenuletul, I said what I said.
Dobro, nećemo preterivati, ipak se evrovzija održava u maju a ne 1. aprila...

Inače najsmešnije je što bi ja trebalo baš da volim taj stil i da se primam na taj vlaško-moldavsko-rumunski stil, a ne tangira me ni najmanje, bukvalno bih možda se pre pribio i na ovo "Dujeeee"

Back