Shvatam ja, no biram da se bavim drugim stvarima koja ne uključuju sivilo našeg društva, nego upravo zabavu. Ti očigledno osećaš neki poziv pa moraš svaki kutak u koji zađeš da začiniš kako već nazvati tvoje obraćanje.
To nije "moje obraćanje", već moj stav o datoj temi.
Suština svakog čoveka jeste da ima svoj stav, da nije pokusni kunić koji samo klima glavom i kaže jeste, tako je da, da sve se slažem..
Već čovek treba uvek, ali uvek glasno i jasnio izneti svoje mišljenje iskreno i iz srca, svidelo se to nekome ili ne.
Ne da budeš kako betar duva i tako menjaš stav, smatram da svaki čovek na ovom svetu u duši treba biti revolucionar i treba biti uvek u fazonu "Bolje sprečiti nego lečiti"..
Kada se stvari na vreme iseku u korenu, onda se loše stvari nikada neće desiti.
Kada tako percepiraš stvari kroz život ideš otvorenog uma, britkog jezika, onda je sve mnogo lakše.
Mnogo je onda manje stvari na koje ne možeš uticati, ukoliko tako gledap.
Izmedju ostalog i tema Lukine pesme našeg predstavnika govori o tome, koliko je ceo svet, ali i naše društvo uspavano, kako čekaju da se drugi bore za njih i njihov život, da čekaju samo da im neko drugi nešto završi i čekaju da prodje kriza i da problemi prodju.
Medjutim ne shvataju, da nijedan problem na ovom svetu ne može i neće proči sam od sebe, već da je naš život, ali čak i ovaj svet u našim rukama i da smo MI ti koji odlučujemo o svemu.
Kada tako postavimo stvari, onda su stvari mnogo lakše i povoljnije.
Ukoliko postavimo stvari, kako moramo imati jednog vladara nekoga da nas slepe putnike vodi ili u provaliju ili u prosperitet, nikada tada nećemo uspeti ništa u životu postići.
Zapamti važnu i najvažniju životnu lekciju: "NAŠ ŽIVOT JE U NAŠIM RUKAMA, ODUVEK I ZAUVEK"!