lilaramonda
Iskusan član
Ma kakva Karleuša i Evrovizija, žena ima sumanute ideje od kad znam za sebe lol, davno je prevazišla i Didi J po tom pitanju.
Misel je pesma u rangu Holandije prosle godine, dakle donji deo leve strane tabele.Не знам што се чудите што је жири дао песми 12 поена у полуфиналу, Мишел је топ 3 материјал, то што ви не волите државу не значи да песма није била одлична. И у финалу 4 поена и од публике и од жирија. Ја сам послао свих 10 порука за Израел нпр. Боље се запитајте зашто је наша дијаспора на овом форуму гласала премало за нашу државу.
Zato bi bilo lepo da se udruze i pocnu novinarskim hijenama i internet pacijentima u stilu Georgieva na TviteruKako je lepo ovo videti. Naši mediji tretiraju Lavinu toliko odvratno i ponašaju se kao da su napravili neki zločin a oni najuspešniji predstavnici od Konstrakte.
Za Alisa sam isto videla kako ga albanski mediji ponižavaju, Antigoni plače na aerodromu i izvinjava se zbog plasmana... Felicia plače zbog komentara u Švedskoj... Ogroman je pritisak predstavljati zemlju na ESC i ne osuđujem ljude koji nemaju hrabrosti da se prijave.
Ahaha, what?Realno ne može se baš reći da žiri mrzi Srbiju kada nikad skoro nikad ni ne šalje žiri bait pjesme.
Apsolutno se niko ne podsmijeva Bugarskoj, naprotiv - sudeći po komentarima na društvenim mrežama ljudima u Srbiji i R. Srpskoj je drago što se Evrovizija konačno vraća na Balkan i sa onim klipovima Azisa kao voditelja i Vaska Žabate kao revijalnog učesnika sljedeće godine u Sofiji sprdaju se i sami Bugari kao i ostatak Evrope ali ne u negativnom i omalovažavajućem kontekstu već zato što je svima simpatično što se takmičenje malo za promjenu seli na istok Evrope koja je sama po sebi egzotična i interesantna destinacija zapadnjacima.Jezivo je koliko se nasi podsmevaju bugarskoj kao nekoj banana drzavi a mi smo gori od njih i po standardu i po demokraticnosti i korupciji.