Doctor Who
Ekspert
Pa muzika nas spaja, a FSC razdvaja izgleda hehe
Ja nisam uticao na to, sam je doneo odluku i krenuo da drami i gađa lobanjama, a mogao je samo zameniti pesmu. Nije dobio toliko nepoznatu državu.Upravo si nas razdvojio, imamo jednog forumaša manje na izdanju![]()
Gde sam tačno krenuo da dramim? Izrazio sam sasvim razumljivo nezadovoljstvo na kulturan i miran način i nisam nikog uvredio. Yikes.Ja nisam uticao na to, sam je doneo odluku i krenuo da drami i gađa lobanjama, a mogao je samo zameniti pesmu. Nije dobio toliko nepoznatu državu.
Pesmetina.Tek sada sam uspeo da pročitam ovo. Apsolutno ne podržavam odluku. Kakav god da je tekst u pitanju i kako god da može da se protumači, pesma je trebalo da učestvuje. Ovo je forumsko takmičenje, a ne Evrovizija da bismo toliko daleko trebali da idemo sa proverama tekstova. Jer ako se vodimo time onda bismo trebali da proveravano sve tekstove, čak i one koji su na jezicima koje ne razumemo.
Ja sam pre par izdanja slao Ayayi yerkir Arts’akh koja je verovatno za nekog mogla da se protumači kao problematična, ali pošto niko od nas ne zna jermenski - nikog nije bilo briga da to proverava.
Bilo kako bilo, odluka je donesana i protiv toga se više ne može.
Nije problem da se uvede DF za organizatora, ali se na taj način umanjuje nagrada za pobednika. I to govorim kao neko ko je u većini slučajeva ispadao kao organizator.
Ali možda bi mogla da se otvori anketa po tom pitanju, kada se već to često pominje. Pa da vidimo kakvo je generalno mišljenje foruma o tome. @Ivana