Fudbal

Vels - Iran 1:0
Katar - Senegal 0:2
Holandija - Ekvador 1:0
Engleska - SAD 3:0

Vels - Iran 0:1
Katar - Senegal 0:3
Holandija - Ekvador 2:0
Engleska - SAD 2:1

Gledam malo komentare po drustvenim mrezama i forumuma nekim.............nema, najgori smo narod bukvalno. Tacno sam i ocekivao da ce tako biti. Fascinantno mi je kako uvek idemo iz euforije u depresiju i obrnuto.
Kazem ja, mi Srbi smo sami sebi najgori neprijatelji.

Do pocetka utakmice svi ih uzdizu u nebesa, a ko god kaze da cemo izgubiti psuju ga najgore moguce, a posle utakmice ili ih pljuju ili se neki prave kao da su znali da od pobede nema nista. Ma vazi.

Vels - Iran 2:1
Engleska - SAD 2:0

Kazem ja, mi Srbi smo sami sebi najgori neprijatelji.

Do pocetka utakmice svi ih uzdizu u nebesa, a ko god kaze da cemo izgubiti psuju ga najgore moguce, a posle utakmice ili ih pljuju ili se neki prave kao da su znali da od pobede nema nista. Ma vazi.

Ubedljivo najgori.

Ja razumem da se neke stvari kritikuju ili da se ukaze na nedostatke ali ovakve neke stvari koje sam video sinoc su van pameti. I ako budemo prosli grupu, opet ce biti euforije kod istih ljudi. To blama nema.

Takvi ljudi su oterali i Saleta Djordjevica sa mesta selektora zbog strasnog debakla i 5. mesta (uz pobedu nad Amerikom tada predvodjenom Gregom Popovicem) ali evo sada kad Djordjevica nema, blistamo. Od blata da ga pravimo svi.

Sto se tice prognoza....

Vels - Iran 2:1
Engleska - SAD 2:1

Bukvalno, tipično srpski. Da su kojim čudom pobedili danas bi već pričali kako smo osvojili Svetsko prvenstvo.
Fudbaleri Srbije su izneverili očekivanje milion puta, ali za jučerašnji meč stvarno nema šta da im se zameri. Da li je moglo bolje? Verovatno. Da li je Brazil mogao bolje? Sigurno da jeste.
Ne vidim zašto se konstantno stvara pritisak na igrače (u svim sportovima) što od strane običnih ljudi, što od strane medija. Gube se mečevi i od lošijih timova, a nekada to nije samo stvar kvaliteta i taktike... nekada se mečevi gube i prosto zbog manjka sreće u datim momentima. Treba ići korak po korak, meč o meč... nikome pobeda nije zagarantovana, to smo najbolje videli na ovom Svetskom prvenstvu (i to više puta). Neka odigraju naredna dva meča najbolje što mogu, pa kako bude, bude.

Kurir...

Ma smiješno mi je, ja ne znam na kojoj planeti ljudi žive pa su mislili da dobijamo Brazil lagano i da je ovo sinoć haos neviđenih razmjera.

Ja se nadam da igrači ne čitaju ova smeća i da ne dolazi do njih, jer ipak nas je mnogo više realnih koji razumijemo situaciju i navijamo do kraja. Od kad su se izvukle grupe, svi pričamo da se prolaz traži u poslednje 2 utakmice, ali sad odjednom - očekivalo se 9 bodova. Hajte, molim vas.

Rekao sam već, da je bila utakmica na ispadanje, siguran sam da bi naši dali gas i odigrali mnogo bolje, što možda opet ne bi bilo dovoljno, ali dali bi više sebe nego sinoć, a i razumijem - zašto se trošiti, kidati, ne daj Bože povrijediti u izgubljenoj utakmici kad te čekaju mnogo bitnije dve u narednih 7 dana. A kad je samo jedna utakmica za biti ili ne biti - kao sa Norveškom u onom baražu (ne i sa Škotskom...), ili sa Portugalom u Lisabonu - tad se daje sve od sebe.

Ne razumem kako neke stvari var vidi a neke ne 🤣. Ovo je bio penal?

I napolje do kraja prvenstva Henesi kad ovako prljavo igraš.

Čuj, ako ne prođe grupu. Mislim da je Vels praktično gotov, ako ovo ne dobije. :D Zaslužen crveni, igrač Irana još i dobro prošao posle udarca.

Čuj, ako ne prođe grupu. Mislim da je Vels praktično gotov, ako ovo ne dobije. :D Zaslužen crveni, igrač Irana još i dobro prošao posle udarca.

Nažalost, kažem nažalost jer definitivno je Iran više zaslužio da prođe nego li Vels, Vels opet ima teoretske šanse da prođe ako ovo bude remi.

USA neće dobiti Englesku. A Iran će se tako naložiti protiv njih da ne vidim ni kako će Iran da savladaju. Pa ako nekim slučajem na kraju bude 2, 2, 2, ja msm da Vels i dalje ima šanse da prođe. Mada i ne? Zbog crvenog? Ne znam kako se gleda ako dođe do te čudne situacije 2,2,2.

Nemam pojma, gol razlika možda? Ja pričam sa aspekta da će Iran biti sa šansama da dobije Amerikance, dok mislim da Vels neće biti te sreće. :D Mada ono, ko zna, videćemo.

Evo, pade zaslužen gol Irana dok ovo pišem. Tako da sad i nema veze više.

Back