ge Gruzija 2023: Iru Khechanovi - Echo

Georgia_NO_Q_1000_5350.webp

Pogledajte bre kvotu!!!! I, ko je ovde najveci poznavalac Evrovizije a, da vas cujem???

Pesma mi se ne sviđa toliko, ali iskreno navijala sam da prođe zbog nje same (preslatka mi je) i Gruzije kao Gruzije. :(:( Šteta stvarno, vizuelno i vokalno je bilo na nivou.

Joj koliko mi je nje žao, baš dušica, volio bi da se jednog dana vrati, ispast u ovakvom pf je stvarno nepravda prema ovoj curi, šteta 🙁

Da je bar odabrana interno pa da su se posvetili boljoj pesmi, nastupu i svemu kako treba. Ona pobedila na Voice i krenula tek u ceo proces priprema za ESC od februara sto je premalo vremena. Ako nista drugo ovo je lekcija za gruzijskog emitera, nje mi je stvarno mnogo zao...

Šteta. Na stranu sve, svi izvođači ulažu mnogo vremena i truda u ceo ovaj, nimalo lak proces vezan za ESC, tako da su veoma razumljive ovakve emocije. Iako mi nije bila prijatna interpretacija, svakako bih lakše podneo nju u finalu, nego Estoniju, Albaniju i Poljsku.

Uh, ovo je baš tužno 😞

Devojka je veoma talentovana i materijal za Evroviziju, ali od početka govorim da je pesma previše besmislena da bi se ljudi povezali sa njom. Nije toliko bitan tekst koliko je bitno da se prenese poenta pesme. Sumnjam da bilo ko razume finski ili albanski pa ljudi prosto kapiraju da je finska pesma zabavna a albanska o porodici. Što je najgore, Echo je na engleskom, ali doslovno niko nije shvatio poentu pesme.

Nek probaju Gruzini sa nacionalnim izborom, to možda upali.

Sećam se da su probali jedne godine, tipa 2017. Na kraju su i solidno prošli tada, jaaako blizu finala.

Inače sam pobornik toga da bi sa Tornikeovom pesmom iz 2020. skoro sigurno prošli u finale. Ako ne kod publike, onda bi njegove vokalne sposbnosti koje ta pesma dobro ističe sigurno nagradio žiri tako da u zbiru idu dalje.

Voleo bih da se ne DSQ, simpatični su mi. Nisu se prodali, autentični su.

Što se tiče Iru, mislim da je previše glasno zvučalo uživo, da li je to do toniranja ili se ona stvarno drala toliko jako to ne znam.

Sumnjao sam da može da bude ispadak, jednostavno mi na slušanje zvuči kao pesma koja će "šokantno" (za neke) ispasti iz pf. Ne vidim veliki bazen ljudi koji bi uzeo telefon u ruke i glasao za nju.

Žao mi je što je plakala doduše, jadna se verovatno ponadala da cilja visoko.

Da je bar odabrana interno pa da su se posvetili boljoj pesmi, nastupu i svemu kako treba. Ona pobedila na Voice i krenula tek u ceo proces priprema za ESC od februara sto je premalo vremena. Ako nista drugo ovo je lekcija za gruzijskog emitera, nje mi je stvarno mnogo zao...
ne znači to mnogo

ovi Holanđani krenuše još u novembru ako se dobro sećam, pa na kraju ispadoše među najnespremnijima

Back