Nek probaju Gruzini sa nacionalnim izborom, to možda upali.
Sećam se da su probali jedne godine, tipa 2017. Na kraju su i solidno prošli tada, jaaako blizu finala.
Inače sam pobornik toga da bi sa Tornikeovom pesmom iz 2020. skoro sigurno prošli u finale. Ako ne kod publike, onda bi njegove vokalne sposbnosti koje ta pesma dobro ističe sigurno nagradio žiri tako da u zbiru idu dalje.
Voleo bih da se ne DSQ, simpatični su mi. Nisu se prodali, autentični su.
Što se tiče Iru, mislim da je previše glasno zvučalo uživo, da li je to do toniranja ili se ona stvarno drala toliko jako to ne znam.
Sumnjao sam da može da bude ispadak, jednostavno mi na slušanje zvuči kao pesma koja će "šokantno" (za neke) ispasti iz pf. Ne vidim veliki bazen ljudi koji bi uzeo telefon u ruke i glasao za nju.
Žao mi je što je plakala doduše, jadna se verovatno ponadala da cilja visoko.
Da je bar odabrana interno pa da su se posvetili boljoj pesmi, nastupu i svemu kako treba. Ona pobedila na Voice i krenula tek u ceo proces priprema za ESC od februara sto je premalo vremena. Ako nista drugo ovo je lekcija za gruzijskog emitera, nje mi je stvarno mnogo zao...
ne znači to mnogo
ovi Holanđani krenuše još u novembru ako se dobro sećam, pa na kraju ispadoše među najnespremnijima