is Island 2023: Diljá - Power

Dobro je finale, ja cu oceniti prema islandskim verzijama iz polufinala, a vidm svi ce na engleskom u finalu, osim Langi Seli og Skuggarnir - "OK"

1. Celebs 10/10
2. Dilja 9/10
3. Langi Seli og Skuggarnir 8/10
4. BRAGI 6/10
5. Sigga Ozk 6/10

[TABLE=full]
[TR]
[TD]
[/TD]

[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dobro je finale, ja cu oceniti prema islandskim verzijama iz polufinala, a vidm svi ce na engleskom u finalu, osim Langi Seli og Skuggarnir - "OK"

1. Celebs 10/10
2. Dilja 9/10
3. Langi Seli og Skuggarnir 8/10
4. BRAGI 6/10
5. Sigga Ozk 6/10

[TABLE=full]
[TR]
[TD]
[/TD]

[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Mislim da nam je čak isti TOP,glup da Celebes menjaa,baš šteta..

• Like
Reactions: Mrm
Kakva je lutkica ova Dilja :love: presimpaticna,bas bih voleo da pobedi veceras

Ovde samo Bragi (bilo koja verzija) ili Dilja, samo sa engleskom verzijom.

Ovde samo Bragi (bilo koja verzija) ili Dilja, samo sa engleskom verzijom.
Nema bilo koja verzija, svi idu večeras sa engleskim osim "Ok" oni ostaju na islandskom i zato i mislim da će vrv pobediti, ali videćemo..

Aha, ja sam mislio da naknadno odlučuju na kom će jeziku pevati. Svakako mi je Bragi prvi izbor, Dilja drugi.

Kao što i rekoh, ovo je na engleskom em moćnije, em mi ona deluje sigurnije na engleskom, što je malo čudno, ali tako je..
Nastup u finalu je vrhunski, posebno vokal, tamo gde je grešila i bila tanka u polufinalu, ovde je mahom ispravljeno, i flah onaj kod bridža je savršen bio.. Kao da joj je i volumen glasa bolji na engleskom, neverovatno... 🤩🙌😍

Fina pesma, sviđa mi se njena energija, ali nisam pao na dupe iskreno.

Pa iskreno prosek. Pesma nema neku dubinu ali sta sve salju ovo je i super😂 nista ne ocekujem od njih iskreno u Maju i tu mi je negde zlatna sredina

Da, ustao sam sa engleskom verzijom ove pesme u glavi...🤩 Jako je efektno, ovo može i kod žirija i kod publike da prođe baš dobro u finalu..
Voleo bih da je stajling malko drugojačiji, ima mi estetiku Svale, možda ne bi bilo lioše da je malo sceničniji, malo "drečaviji" ne da bude preterano, ali ova pastelna boja mi nekako nije za to..

Back