am Jermenija 2022: Rosa Linn - Snap

Rosa tek treba da snima i snima, ne bi li popunila album. Ali nije loša, simpatična pesma, a i spot.

Previše autora za ovakvu pesmu.
Muzika: Rosa Linn, Larzz Principato, Courtney Harrell, Allie Crystal, Tamar Mardirossian Kaprelian
Tekst: Rosa Linn, Larzz Principato, Courtney Harrell, Allie Crystal, Tamar Mardirossian Kaprelian, Jeremy Dusoulet
Producenti: Alex Salibian, Ethan Schneiderman, Larzz Principato, Ben Samama, Lilith Navasardyan
Miks i mastering: Tony Maseratti (dobitnik Gremi nagrade, sarađivao sa Aretom Frenklin, Bijons, Sijom, Selenom Gomez, Lejdi Gagom, Šer)

Prvu verziju je napisala Rosa sama, a posle su ostali pomogli da se sredi produkcija. U Timu su ljudi od Jerevana do Los Anđelesa.

Fotke sa snimanja spota

xLq75U8.jpg
wNd350y.jpg

2UlghFY.jpg
FNH5vDA.jpg

Alesia Michelle kaže da je jako slatka pesma, baš joj se dopada i sigurna je da će se plasirati dalje...

Čime je ta famozna Alesija zaslužila da se njeno mišljenje prihvata kao Bogom dano, živo me zanima? :D

Lepa mi je pesma, sličnu atmosferu mi daje kao i hrvatska. Od nastupa se ne može očekivati mnogo, ali mislim da bi moglo efektno izgledati na ekranu.

Ko prihvata kao Bogom danom?
Jel ne sme da se napiše šta je kazala?

Alesjia je rekla da Muskarcina ima pobednicki potencijal za esc tako da, sto se mene tice, ta zena zasluzuje separe u raju!

Daleko bilo. Ne treba nam međunarodni žiri, jer sami treba da biramo pesmu koja će nas predstavljati u svetu. Ako se ikad tako nešto uvede, ne treba im davati više od 20% udela.

Ma naravno, pre svega zezanje zbog kao sastava i konkretno Alesije. I ja sâm pisah već da uopšte nisam za internacionalni žiri nikako i ni u kom obimu i udelu.

Back