Kako se danas osećate?

Imao sam želju negde ovo da kažem pa evo. Danas je na jako neumesan i bezobrazan način čovek u Knez Mihajlovoj koji čisti cipele pokušao da izvuče novac iz mene tj. uspeo je, samo ne onoliko koliko je hteo. Ne bih detaljisao šta i kako, ali pazite se kad vas tako zaustavljaju i ne nasedajte na ovakve stvari. Meni nikad nije bio problem da pomognem i radim to kad sam u mogućnosti, ali mi je stvarno muka od ovih uličnih prevaranata koji bi iskoristili svačiju dobrotu i na bilo koji način pokušali da vas prevare.

I jeste prelepa. Drago mi je što je nešto proizašlo iz te pesme kad već nije finale 😍

read tiffany pollard GIF

Razocarano jer me je jedan korisnik foruma kog necu da imenujem blokirao na Instagramu. A taman sam lepo poceo komunicirati sa njim, medjutim eto. Ma kome ja valjam, nisma dobar nikome pa ni samom sebi.

E tragedije jbt... ajde ti lijepo sebi blokiraj cijeli instagram i twitter, pomoći će ti

Tviter nemam a Instagram koristim zbog drugih ljudi, najvise zbog najblizih.

Ne znam sta da kazem, znaci razumem da sam ja kriv zbog nedavnih postupaka na forumu, ali do te mere da nece da progovori vise i da me blokira? A javio mi se prosle godine u vreme najgore anksioznosti da pricam sa njim i tako se upoznali. Kazem, necu da imenujem jer necu da vodim debatu i raspravu da ne bud eposle svasta. Taj ko me je blokirao zna on ko je.

Moj najveci strah je uvek i dalje je odbacivanje.

Znam kroz sta prolazis, ali proci ce svi strahovi s vremenom. Odbacivanje je normalna pojava kod visestanicnih organizama na zemlji. Ne zamaraj se previse i smanji overtinkanje i smanjit ce ti se, barem malo anksioznost. Ja joj primjerice ne dajem vise tlk vaznosti, nisam ljut na nju sto se nakalemila u me, znam da je tu i neka je. Sad je zovem Ankica i dobri smo si. Naravno uz propisanu terapiju

Back