dodo
Ekspert
Ne treba ti maskenbal za takav vajbDa postoji takav maskenbal, mislim da bih se maskirao u striptizetu Violetu. Ili EVANA PETERSA kao Dzefrija Dahmera.

Ne treba ti maskenbal za takav vajbDa postoji takav maskenbal, mislim da bih se maskirao u striptizetu Violetu. Ili EVANA PETERSA kao Dzefrija Dahmera.
R U sure? Cak u seriji kazu da se za Noc vestica prerusavaju u Dahmera u scenama kad mu salju pare u zatvoru...Ne treba ti maskenbal za takav vajb![]()
Al onda moraš da uzmeš i ekser da budeš u vajbu.Na rejv bih otisao sa prezgodnim tipom, naravno pod uslovom da ponese naocare za sunce, jer volim da vidim macane kako nose naocare po mraku.
Maskiram se kao Evan Peters u ulozi Dahmera, jer oravi Dahmer je bio ruzan kao akrep.Htedoh reći da odaješ freaky vajb i bez maskiranja u masovnog ubicu.
E pa ne mogu, postoje razlozi...Al onda moraš da uzmeš i ekser da budeš u vajbu.
Ma kakva diplomatija stalno sam diplomata, ovo nije situacija gde treba da pravim ikakve kompromise ima da im se userem o njihov ugled sada. Džaba što im sve fensi kad pacovčine lopovske tu rade.Polako Bebi, ne moras da pokazes svoj pun kapacitet, malo diplomatije u tim trenucima moze doneti vise nego buka i haos.
Drzimo palceve da se problem sa novcanikom resi na najbolji moguci nacin.