Kako se danas osećate?

Na rejv bih otisao sa prezgodnim tipom, naravno pod uslovom da ponese naocare za sunce, jer volim da vidim macane kako nose naocare po mraku.
Al onda moraš da uzmeš i ekser da budeš u vajbu.

Besno!!! Ukraden mi novčanik iz sobe i sad pravim pakao poslednji dan u hotelu! Ima da me zapamte ko što su me pamtili dok sam bio zvezda žurke ovih dana, sad će videti šta mogu još!

Polako Bebi, ne moras da pokazes svoj pun kapacitet, malo diplomatije u tim trenucima moze doneti vise nego buka i haos.
Drzimo palceve da se problem sa novcanikom resi na najbolji moguci nacin.

Ja ne znam šta se dešava, ali nikad više nisam čuo za krađe po hotelima i apartmanima nego ove godine. Često prate smene turista i gledaju da ukradu nešto pred odlazak, valjda računaju da se turisti neće zadržati zbog toga, ili ulaze u smeštaj noću, naročito ako je prizemlje.

Zato ja preferiram vise po vilama preko agencije. Ali svakako da vodim racuna kad su u pitanju licne stvari znaci to strogo uvek drzim kod sebe.

Polako Bebi, ne moras da pokazes svoj pun kapacitet, malo diplomatije u tim trenucima moze doneti vise nego buka i haos.
Drzimo palceve da se problem sa novcanikom resi na najbolji moguci nacin.
Ma kakva diplomatija stalno sam diplomata, ovo nije situacija gde treba da pravim ikakve kompromise ima da im se userem o njihov ugled sada. Džaba što im sve fensi kad pacovčine lopovske tu rade.

Ijao Bebi, da li je moguće?! 😮😱😖

Ja se osećam mrtvosano, umorno, užasno, po ovom vremenu... 🥵😬

Neka plate/omoguće poziv kontakt centru tvoje banke da ti odmah blokiraju karticu, nemoj da čekaš sutra. Ili preko app ako postoji opcija.

Samo napred Bebi, jebi im sve po spisku. Ja nisam neko ko pravi drame u privatnom zivotu, uglavnom volim sve da resim na miran nacin, ali kada je ovakav bezobrazluk u pitanju onda se mora odgovoriti istom merom. Ko tebe kamenom, ti njega plamenom. 💅

Nisam za haos, ali da im se treba staviti do znanja da su odgovorni, treba.
Nezgodno je kad nestanu neka dokumenta, kao sada, nadam se da se moze dobiti zamena u najkracem roku, ako se slucajno volsebno ne pojavi novcanik bacen u nekom prolazu.
Samo budi kul. Nemoj se nervirati. 😉

Back