Kako se danas osećate?

Sinoć sam zaspao oko 22.30h nakon veoma aktivnog dana. Prelep osećaj. A sada... Arbeit.

Loše.. Iman temp i dalje.

Do srede ako mi ne bude bolje, moram na bolovanje.. 🥺🥺 Nadam se da neću, stvarno ne mogu finansijski to da izguram...

Mrm ništa ne jede, eventualno ponekad parizer i paštetu, pa valjda zato poredi trošak za hranu i obuću. Livanjski sir od 2400 za kilogram mu pao sa neba verovatno, a gde su tek ostale specijalne đakonije. Mene kritikuje što sam za 800 dinara kupio slatkiše, a on toliko dao taksisti da ga preveze preko mosta. :ROFLMAO:

U neposrednoj blizini su mi Maxi, Idea, Aman i Univer, a Gomex, Aroma, Lidl, DIS i Roda su isto u blizini, pa sve njih pogledam i vidim šta mi odgovara i gde
Pisao si da sve ove prodavnice imaš u blizini, mora negde biti tog mehanički otkoštenog mesa spojenog pilećim kožicama. :unsure: Eventualno da potražiš u drugom delu grada.

Mrm ništa ne jede, eventualno ponekad parizer i paštetu, pa valjda zato poredi trošak za hranu i obuću. Livanjski sir od 2400 za kilogram mu pao sa neba verovatno, a gde su tek ostale specijalne đakonije. Mene kritikuje što sam za 800 dinara kupio slatkiše, a on toliko dao taksisti da ga preveze preko mosta. :ROFLMAO:
Ti se sladiš što me taksista opelješio? 😭

Dragi drugari, vratila sam se kuci :), na putu je bilo ludo i nezaboravno. ;)
Danas sam vec imala gomilu obaveza koje sam sve savladala, bravo ja! :D
Vidim i da je Bebi zivnuo, bas mi je drago. Ovaj forum nema taj smek ako nema njegovog posta. :D

Pisao si da sve ove prodavnice imaš u blizini, mora negde biti tog mehanički otkoštenog mesa spojenog pilećim kožicama. :unsure: Eventualno da potražiš u drugom delu grada.
Nisam gledao tu, ugl sam obišao ove oko posla. Ozbiljno, este vi videli da ima negde ? Sve mi se više čini da je to samo patka. Inače ne idem da kupim sebi nego za mačke, one vole to mnogo

Ti se sladiš što me taksista opelješio? 😭

Ne, nisam ja takav, samo te treba malo bocnuti jer ideš iz krajnosti u krajnost i svima prigovaraš nešto. Kada smo diskutovali o patikama, jasno je bilo rečeno zašto je 20 hiljada i više puno za patike, kako meni, tako i većini forumaša koji su diskutovali na tu temu. Jednostavno zato što na tržištu ima dosta modela po ceni do 10-12 hiljada, a ponekad se sasvim ok mogu naći i za 5-6 hiljada, i lepe i udobne. Slično je i za majice, ima ih i za 350 dinara po jeftinijim radnjama, koje su ok za svaki dan, a ima i onih koje su preko 10.000 poput Lacoste. Opet, prilično je dobra ponuda te se dobra majica može naći za neku nižu cifru između te dve pomenute, često 2-3 hiljade. Lično mogu da priuštim i patike od 200 evra i majicu od 100, ali uglavnom nađem nešto što je dobro a razumne cene. Možda nekad i kupim skuplju majicu, nikad se ne zna, ali ne verujem da će mi to biti praksa, bar ne u bližoj budućnosti. Inače, nemam ništa protiv onih koji kupuju skuplju odeću i obuću, svako pazari šta želi i prema svojim mogućnostima. Za neke cipele bih recimo dao nešto više para nego za patike, mada i tu se nađe nešto relativno pristupačno.
Ozbiljno, este vi videli da ima negde ? Sve mi se više čini da je to samo patka. Inače ne idem da kupim sebi nego za mačke, one vole to mnogo
Pa rekoh ti juče da sam video u Lidlu, pod njihovom robnom markom Baroni, a u DIS-u to je isto neka pileća pariska robne marke Dobro itd. Nije parizer pojeftinio deset puta pa da je tolika navala i nestašica, mada ko će više znati šta narod kupuje.​

@Miloš

Moraš shvatiti da smo svi različiti, da ima nas i koji bi se zadužili za neki komad garderobe/obuće/naočara, u nekom trenutku, ne uvek naravno, jer nam se to tako dopada, i svesni smo da to možda ne valja, ali je jače od nas, jbg, možda je to mana, ali ja sam bar iskren.. :)

Uhhh, dobar dan...

447624_milena-kacavenda-sup-zemun-2_iff.jpg

Mora se izaći po hrane malo danas, nestalo...
I za akija da uzmem, možda će trebati i za još ponekog...

@Mrm Jesi li ozdravio? Vidim veliki si fan Kačavende ,imaš kolekciju slika 😂 Ja sam trenutno u čudnoj fazi, nekako procesuiram mnoge stvari. Dosta mi se toga privatno izdešavalo. Prošao sam kroz proteklih 2-3 meseca emotivne rolerkostere i trenutno ne znam na koju ću stranu. Jedan kontakt ima potencijal ali otom potom.. Mnogo stresa zbog ispita, zvanično sam danas očistio dva i sa sutrašnjim da zapečatim ovu godinu. Moje angažovanje je moglo biti bolje što planiram da promenim na završnoj godini i da poradim na fokusu i prioritetima. Opet i stvarno mnogo se odužilo, i neke čudne okolnosti su mi se isprečile u ranijim polaganjima. Još internet da nam priključe, pošto smo uzeli Totalov.. I sa laptopom i punjačima sam imao zavrzlame. Baš mi treba da duboko udahnem, i da se odvojim malo na nekih 5 dana. Fali mi putovanje koje mi se nažalost izjalovilo, nekako mi se dosta toga nakupilo i to mi je stvaralo presiju ovih dana. Mislim da od sledeće nedelje mogu lepše i lakše da dišem. A za putovanja biće vremena..

Back