Mala
Ekspert
Ko zna, Mrmi, ne znam ni kako se zovem, a kamo li gde sam krenula...Koji li je grad u pitanju??
Mora da je Frankfurt..![]()

Ko zna, Mrmi, ne znam ni kako se zovem, a kamo li gde sam krenula...Koji li je grad u pitanju??
Mora da je Frankfurt..![]()
Ništa od skandinavskih slatkiša?Nadam se da neću, stvarno ne mogu finansijski to da izguram...
To moraš Miloša da pitaš... Ja štedim za patike... A gledam da smršam..Ništa od skandinavskih slatkiša?
Pisao si da sve ove prodavnice imaš u blizini, mora negde biti tog mehanički otkoštenog mesa spojenog pilećim kožicama.U neposrednoj blizini su mi Maxi, Idea, Aman i Univer, a Gomex, Aroma, Lidl, DIS i Roda su isto u blizini, pa sve njih pogledam i vidim šta mi odgovara i gde
Ti se sladiš što me taksista opelješio?Mrm ništa ne jede, eventualno ponekad parizer i paštetu, pa valjda zato poredi trošak za hranu i obuću. Livanjski sir od 2400 za kilogram mu pao sa neba verovatno, a gde su tek ostale specijalne đakonije. Mene kritikuje što sam za 800 dinara kupio slatkiše, a on toliko dao taksisti da ga preveze preko mosta.![]()
Nisam gledao tu, ugl sam obišao ove oko posla. Ozbiljno, este vi videli da ima negde ? Sve mi se više čini da je to samo patka. Inače ne idem da kupim sebi nego za mačke, one vole to mnogoPisao si da sve ove prodavnice imaš u blizini, mora negde biti tog mehanički otkoštenog mesa spojenog pilećim kožicama.Eventualno da potražiš u drugom delu grada.
Ti se sladiš što me taksista opelješio?![]()
Ozbiljno, este vi videli da ima negde ? Sve mi se više čini da je to samo patka. Inače ne idem da kupim sebi nego za mačke, one vole to mnogo