Kako se danas osećate?

Blago rečeno šokirano. Udario me je auto pre nekih 2 sata i to na pešačkom. Prvi put da sam doživeo tako snažan udarac a evo sedim i osim bolova koje osećam u nozi nije mi ništa. Još uvek ne razumem kako je to uopšte moguće.

Blago rečeno šokirano. Udario me je auto pre nekih 2 sata i to na pešačkom. Prvi put da sam doživeo tako snažan udarac a evo sedim i osim bolova koje osećam u nozi nije mi ništa. Još uvek ne razumem kako je to uopšte moguće.
Nadam se da si ok. Šaljem ljubav ❤

Drž se, bitno da nema fizičkih posledica, a traume će se isceliti! ❤️

Drago mi je što počinje jun jer mi je maj bio toliko turbulentan, izazovan i naporan. Toliko malera i negativne energije, obaveza. Treba mi rehabilitacija 🤣

Osećam se preporođeno. U poseti sam prijateljicama u Švajcarskoj, okupila se ekipica za drugaricin rođendan. To su ljudi koje poznajem godinama, neke više i od decenije, i ta sigurnost i komfor koju osećam sa njima nažalost nemam ni sa jednim drugarom u Češkoj gde živim. Napunio sam baterije.

I ovde topli talas do utorka. Spustili sve roletne, uključili klimu, toe štoe.

Za vikend i u ponedeljak i do 36 stepeni u BG-u. 💀 Leto mi je inače omiljeno godišnje doba, ali u poslednje vreme ovi ekstremi i krajnosti postaju nepodnošljivi.

Ne podnosim leto i vrućine, voleo bih da je cele godine januar-februar 🫠

Jesam letnje dete, ali definitivno lakše ugrejati se zimi nego ohladiti se leti. Zimi mogu da nabacim na sebe slojeve i slojeve svega, ali leti mogu samo go da se skinem i više od toga ne 😂

Back