Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Odkad ti navijas za Stefana,zar nisi imala neku drugu fotku do skoro na profilnoj haha?? Odkud sad Stefaa
Pa ispao Tićoni, kako što?

I imaO sam, jeste da duh Valentine Monnete živi u meni, ali ipak sam imaO... 🙃

STATISTIKA - FINALISTI PZE23 - LIVE PERFORMANCES
[TABLE=full]
[TR]
[TH]
Izvođač​
[/TH]

[TH]
Broj pregleda​
[/TH]

[TH]
Lajkovi​
[/TH]

[TH]
Dislajkovi​
[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]
Luke Black​
[/TD]

[TD]
150.230​
[/TD]

[TD]
3.800​
[/TD]

[TD]
490​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Princ​
[/TD]

[TD]
86.591​
[/TD]

[TD]
1.800​
[/TD]

[TD]
202​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Hurricane​
[/TD]

[TD]
68.917​
[/TD]

[TD]
1.700​
[/TD]

[TD]
595​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Zejna​
[/TD]

[TD]
53.143​
[/TD]

[TD]
1.900​
[/TD]

[TD]
85​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Filip Baloš​
[/TD]

[TD]
52.971​
[/TD]

[TD]
2.000​
[/TD]

[TD]
229​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Stefan Shy​
[/TD]

[TD]
50.349​
[/TD]

[TD]
1.700​
[/TD]

[TD]
120​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Dzipsii​
[/TD]

[TD]
34.122​
[/TD]

[TD]
1.200​
[/TD]

[TD]
129​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
CHEGI​
[/TD]

[TD]
28.842​
[/TD]

[TD]
235​
[/TD]

[TD]
6​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Nađa​
[/TD]

[TD]
27.852​
[/TD]

[TD]
1.000​
[/TD]

[TD]
51​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Grand Duo​
[/TD]

[TD]
22.311​
[/TD]

[TD]
710​
[/TD]

[TD]
468​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Boris Subotić[/TD]
[TD]19.637[/TD]
[TD]643[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Filarri[/TD]
[TD]19.192[/TD]
[TD]358[/TD]
[TD]169[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nadia[/TD]
[TD]13.155[/TD]
[TD]243[/TD]
[TD]250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Frajle[/TD]
[TD]11.050[/TD]
[TD]303[/TD]
[TD]27[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Empathy Soul Project[/TD]
[TD]9.037[/TD]
[TD]181[/TD]
[TD]28[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GIFT[/TD]
[TD]6.732[/TD]
[TD]153[/TD]
[TD]38[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TRENDING SRBIJA:

Opšti:
Luke Black: 10. mesto
Muzika:
Luke Black: 7. mesto
Princ: 21. mesto
Filip Baloš: 27. mesto
Stefan Shy: 30. mesto

PZE je sto se domace televizije tice nesto najmodernije i najprogresivnije sto mi imamo i to je tako.

Znam da ga poredimo sa drugim festivalima po Evropi i da vecina nas ovde slabo gleda TV ali u zemlji gde dominira Zadruga, Jovana Jeremic, Hepi bolestine, PZE je bukvalno otkorovenje za gledaoce

Kao kad pecinskim ljudima das vatru

View attachment 4706

Iz edicije maloumne novinarke Blica. Ne samo da je naslov plitak i glup, nego su doslovno dale zeleno svetlo svim mizoginim komentatorima u nastavku da isijavaju sopstvenu zaostalost.
pazi kada sa top pesmom koja je upgrade 100x u odnosu na prošlu godinu prvo ne prođeš u finale, a drugo te razapinje žuta štampa ni krivog ni dužnog

Znam da ga poredimo sa drugim festivalima po Evropi i da vecina nas ovde slabo gleda TV ali u zemlji gde dominira Zadruga, Jovana Jeremic, Hepi bolestine, PZE je bukvalno otkorovenje za gledaoce

jedino što me smiruje u ovoj situaciji je pomisao na to da smo mi svakako narod koji je tek otkrio vatru, a ima još puno vremena da provali za koncept točka.

Nije žvaka za seljaka.

PZE je sto se domace televizije tice nesto najmodernije i najprogresivnije sto mi imamo i to je tako.

Gledam baš koliko je jeziv tvoja profilna tj. avatr,covecee taman sam mislio da zaboravio taj uzasan i jeziv nastup koji me u snovima vec proganja i onda vidim opet medvedićee uff.... :confused: :cry: :cry: :oops: :oops:

Očekivao sam da će Baloš bolje stajati sa pregledima nakon polufinala, ali slabo. Iz prvog polufinala najviše puta sam pogledao njegov video.
Mislim da ga i Džipsi prestiže uskoro.

jedino što me smiruje u ovoj situaciji je pomisao na to da smo mi svakako narod koji je tek otkrio vatru, a ima još puno vremena da provali za koncept točka.

Nije žvaka za seljaka.
I barem jedna power euro ballad dogodine... ✌️ Thanks..

pazi kada sa top pesmom koja je upgrade 100x u odnosu na prošlu godinu prvo ne prođeš u finale, a drugo te razapinje žuta štampa ni krivog ni dužnog
Ne znam što je razapinju tolikoo,mislim realno uopste je nisam ni skontao ni primetio nekako da je ona nesto vulgarna,meni skroz obicna i normalna bila,posebno sta smo sve imali prilike da vidimo na evrovziji,cak i kod nas na festivalu,cura meni iskreno bas deluje fino simpatično i smireno,deluje kao skroz ok cura iskreno..

to je više stvar ukusa, ali produkcijski "U noćima" je nebo za "Znam", koja mi je više pandan Nadiji ove godine (pesmičica, s tim što Ivona svakako vokalno to bolje izvede)

to je više stvar ukusa, ali produkcijski "U noćima" je nebo za "Znam", koja mi je više pandan Nadiji ove godine (pesmičica, s tim što Ivona svakako vokalno to bolje izvede)

Da. Mada je i prosle god i nastup bio interrsantan.
Produkcijski ova sad bolja, ali bez refrena, nije pjevljiva.

Back