Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Filip, Dzipsi i Luka su nebo i zemlja u odnosu na Andriju tako da bez poredjenja
Mislim da ce mi se Lukina pesma daleko najviše svidjati kada budu ižašle sve pesme a pored njega mislim da će mi favorit na prvu biti i Angelina. Tako mi se javlja za sad. 😉 Od njih dvoje daleko najviše očekujem što se same pesme tiče.
E sad, na samoj sceni od trojke Luka, Baloš i Džipsii, mislim da će Džipsii biti domaćoj publici daleko najinteresantniji jer mi deluje nekako mnogo harizmatičniji od ove dvojice.
Vokali uživo, tu sam jako sam skeptičan po pitanju ove trojke a to će po meni više presuditi nego možda i sama pesma koju budu ponudili. Takodje, onaj ko na sceni bude najmanje koketirao sa gay ,,tematikom", proci ce najbolje kod publike. 👍
S'druge strane Stefan Zdravkovic (možda i najneomiljeniji na forumu), kida vokalno ali u pesmu za sad ne verujem, autor mi se ne svidja.
Milan Bujaković će ponuditi kvalitet bilo to sa operom nekom ili šta god ali u njega kao i u Stefana ne sumnjam da ce zvučati uživo maestralno. 👌
Pupić nepoznat i ovde a i šire može da počisti sve ove momke ako ubode pravu stvar, videćete. U kvalitet ni u njegovom slučaju takodje ne sumnjam, sem ako ne ide tek promocije radi.
Od Uraganki ne očekujem ništa niti se nadam ičemu a Zejna i Tijana mogu da iznenade.
Od Borisa Subotića ne očekujem ništa jer mi je jednostavno nezanimljiv i jako dosadan u kontekstu ESC-a. Voleo bih da me demantuje ali sumnjam.

Konstrakta je presla dosta km u muzici do PZE-a….ovo su sve klinci koji su izasli iz spavace sobe, i koji ce da izgore, jer su gotovo obicni amateri, nigde iskustva. To se desilo i Andriji na Beoviziji. Mislim da treba da prodje neka godina kako bi oni mogli sazreti za ovako veliki projekat kao sto je ESC. Pre svega treba videti dal ce vokalno biti dobri uzivo. Ja ne zelim stvarno da unosim neko sivilo, ali mislim da ce ova godina proci dosta slabije, ali zato mislim i imam neki osecaj da bi 2024. godina sto se pre svega tice PZE-a mogla biti odlicnaaa.

Mislim da preterujes. Ja nisam preterano optimistican oko njihovih nastupa na velikoj sceni, ali su svi oni pre svega pevaci, dok je Andrija Jo to pokusavao da postane i odustao.
Moguće da pretjerujem, ali nisam baš nešto oduševljen njihovim sposobnostima. Uopšte nije bio hejt, trebaju nam mlađe snage, a ostaje da se vidi da li će opravdati očekivanja. Meni je Andrija u finalu bio i više nego korektan i ako bi oni bili na tom nivou bio bih zadovoljan.

S druge strane, koliko samo primera imamo širom Evrope u ESC istoriji, skorijoj i davnijoj, da su nastupali dečačići jedva punoletni. Ako mogu oni i ništa im nije falilo, što ne mogu ovi naši...
Evo prvo mi na pamet pada onaj mali Loic iz Belgije, Bugari su slali onog malog Kristijana...

Ko se protivi odlasku dječačića? A, da li su oni na nivou Loica ili Kristijana ostaje da se vidi. Kristijan Kostov je jedan od najboljih muških vokala koji se pojavio u zadnjih 5-6 godina

Niko se ne protivi, nego naglas razmišljamo o zabrinutosti zbog nedostatka iskustva... eto ima i dobrih strana :D

Biće mi jedino žao ako mam se neka stvarno top pesma pri objavi većini ovde izdvoji, a onda nastupom ili vokalom bude usr.ana do te mere da flopne žešće uživo i pri glasanju.🫣
Tek nastup na PZE će ipak reći svoje.

Ne bih želeo nikako da prosek pesma sa dobrim vokalom ili publici poznatije ime ode tek onako lagano. Bojim se da je to vrlo realan scenario obzirom na manjak zvučnijih imena ali se ipak više nadam da će jedan od momaka pokidati, zablistati i biti i više nego dostojan predstavnik. Sad ako muško ne ode e onda stvaaaarno ne znam kaaaad ćeeee. 😁😁😁

Ja nešto mislim da bi ovaj Stefan mogao konkurisati za pobjedu. Pjeva vrhunski, ima koliko toliko poznatog kompozitora uz sebe, i izgleda jako lijepo.

Jel će biti nešto od Baloševog teasera? Rekao je beše da će nam dati malo da se zasladimo za početak sezone (jeste da nam je dao prvih 3 sekunde početka i još malo kasnije, ali nedovoljno da se vidi u kom smeru ide pesma).

Okej vi recite da sam ja lud, ali danima se pitam odakle mi je ovaj refren poznat...

I onda ukapiram da me podseca na ovo :ROFLMAO:

niđe veze

Jel će biti nešto od Baloševog teasera? Rekao je beše da će nam dati malo da se zasladimo za početak sezone (jeste da nam je dao prvih 3 sekunde početka i još malo kasnije, ali nedovoljno da se vidi u kom smeru ide pesma).
Ja sam pod utiskom da je njega nakon te objave zvao neko sa RTS-a da ga upozori da ništa ne kači... možda im je to neki dogovor, jer jeste čudno da još uvek nijedan od 32 izvođača nije bar mali tizer pustio...
Možda ja grešim naravno.

Ne znam je l se delilo ovo, ali Dzipsika ako se dotera da ne izgleda kao narkić, može lepo da odradi posao. Mene jedino što odbija je taj urban geto stil koji fura, voleo bih da je malo više običan, jer kad se ovako pogleda i lepuškast je. Klip mi je skroz ok, obzirom da je needitovan, od pre par godina... O pevanju nećemo da diskutujemo i upoređujemo. A ono što sam ranije čuo od Luke Blek-a, barem na tv-u lajv, mi je zvučalo prilično kritično obzirom da je svoje pesme pevao. Balošev glas u pesmama koje je pustio mi se ne dopadaju, al sad sve zavisi od kompleta.

Zaista mislim da iako će biti gomila nepoznatih, slogan PZE 23 treba da bude "Nova deca s nama stvaraju novi Cvet <3 "

Ali kako mi je sladak, i običan ovako u džemperčiću, kući, na plastičnoj stolici... Volim prirodno harizmatično, a ne "In your eyes" by Filarry momente :D mada neću ni o njega da se grešim, doduše onaj spot mi je....

Meni se od Džipsija baš nijedna pesma nije dopala :(
A stvarno sam se potrudio da preslušam... Gotivan je ovako u intervjuima

Imam osecaj da se za ovu pesmu trazi pevac:

Ako shvatim - Petar Pupić
autor: Petar Pupić

Petar je radio jednu od najboljih pesama na PZE u poslednjih par godina, Niti, i covek je kompozitor i pijanista (ako sam dobro shvatio), ne mogu da nadjem da je ista otpevao sam na YouTubu.

Ovo bi moglo da bude dobro.

Edit:
Zajebao sam se, on i peva

Last edited:
Sad kad Pupiću "uvale" Jelenu Tomašević i ona oduva sve ove novitete.

Imam osecaj da se za ovu pesmu trazi pevac:

Ako shvatim - Petar Pupić
autor: Petar Pupić

Petar je radio jednu od najboljih pesama na PZE u poslednjih par godina, Niti, i covek je kompozitor i pijanista (ako sam dobro shvatio), ne mogu da nadjem da je ista otpevao sam na YouTubu.

Ovo bi moglo da bude dobro.
Sumnjam

Kucaj Egret na Spotify-ju, izbacio skoro album

Skoro sigurno da je ta bez pevača ili Jovana Tomašević ili Drai.

Refren isti brate
Složićemo se da se ne slažemo (y)

• Like
Reactions: FFM
Status
Not open for further replies.
Back