Lexi
Ekspert
Mislim da ce mi se Lukina pesma daleko najviše svidjati kada budu ižašle sve pesme a pored njega mislim da će mi favorit na prvu biti i Angelina. Tako mi se javlja za sad.Filip, Dzipsi i Luka su nebo i zemlja u odnosu na Andriju tako da bez poredjenja

E sad, na samoj sceni od trojke Luka, Baloš i Džipsii, mislim da će Džipsii biti domaćoj publici daleko najinteresantniji jer mi deluje nekako mnogo harizmatičniji od ove dvojice.
Vokali uživo, tu sam jako sam skeptičan po pitanju ove trojke a to će po meni više presuditi nego možda i sama pesma koju budu ponudili. Takodje, onaj ko na sceni bude najmanje koketirao sa gay ,,tematikom", proci ce najbolje kod publike.

S'druge strane Stefan Zdravkovic (možda i najneomiljeniji na forumu), kida vokalno ali u pesmu za sad ne verujem, autor mi se ne svidja.
Milan Bujaković će ponuditi kvalitet bilo to sa operom nekom ili šta god ali u njega kao i u Stefana ne sumnjam da ce zvučati uživo maestralno.

Pupić nepoznat i ovde a i šire može da počisti sve ove momke ako ubode pravu stvar, videćete. U kvalitet ni u njegovom slučaju takodje ne sumnjam, sem ako ne ide tek promocije radi.
Od Uraganki ne očekujem ništa niti se nadam ičemu a Zejna i Tijana mogu da iznenade.
Od Borisa Subotića ne očekujem ništa jer mi je jednostavno nezanimljiv i jako dosadan u kontekstu ESC-a. Voleo bih da me demantuje ali sumnjam.