Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Warfendi.
Jedini 'rat' koji bi me interesovao bi bio da posloze sve zenske predstavnice 🇦🇲🇦🇿 i da se nadmecu u nekom souu 4 sata koja ce bolje da otpeva koju pesmu sa sve lagama i ukrasima - da zirira Venom Alex Radovic, a da ko-produciraju Zeljko Mitrovic, Beloruska TV, Sanmarinezanska TV a za citavu organizaciju i postprodukciju da se udruze RAI i Sky Music.

Scena da bude dizajnirana od iste one nesretnice sto nam je servirala proslogodisnju rajsku bastu u Torinu.

150 milijardi gledalaca u ukljecenju samo tako, Super Boul na aparatima

I meni takodje, peva o nesudjenoj ljubavi a ove ga dodiruju uz noge i vrte se u krug.
Mogao je da plese sa jednom devojkom, da povezu koreografiju sa tekstom, kao Madjar iz 2017, nastup bi bio smisleniji...
I on se vrti u krug 😂

Deo koreografije Princa

OXYuAe7.jpg

Gde je Alesia Michelle? 🤔

Glumiće Sotonu u Lukinom nastupu.
Pa kad krene da proklinje kao u nekim videima iz prosle sezona ono njeno (mislim da si cak ti to negde istaknuo):'Serbiaa.. SEERBIAAA' i ne bila k'o sotona.
Ali nema veze, prosvetlio je duh svetosavski i sad je ok kao osopa i jos jedna fanitza oki je skroz <3

Verovatno praktikant štampao ne budite zli!
Za jednu stotinku (a i to je previse) tih masnih drzavnih para za koje taj praktikant radi bi bar pola ovog foruma isproduciralo bolje NF celokupno od trenutka odjavne shpitze proshlogodisnjeg ESC-a do odjavne shpitze 5/3 oko 3 ujutru kad Danitza Krizhic Kragujevac otpeva i odigra SloMo na bis.

Ja cu ipak ostati pri angazmanu visokobudzetnih solucija za dizajn s kojima sam stasao: PiZap, PhotoScape i pdf24.

Da li će Luki prateći vokali tj modifikovani glasovi biti nasnimljeni na matrici? Sme li se to?
Malo me brine što je izjavio da će skoro sve sam otpevati..

Status
Not open for further replies.
Back