pl Poljska 2022: Ochman - River

Pa ok, vokal i pevanje nisu ni sekunde upitni, a neke druge probleme neki vidimo, šta sad

Cini mi se pomalo nezainteresovano na NF nastupu, ali na koncertima deluje kao da se uneo

Pa ne mogu svi da izgledaju na nastupima kao da im trebaju egzorcizmi pobogu

• Like
Reactions: Mrm
Pa niko ne kaže da mora da postoji utisak demonske opsednutosti na sceni, niti to ide uz ovu pesmu, ali konkretno kod njega, pored jako puno super stvari, mislim da mu fali ne sad da gori zemlja i nebo se otvara, ne treba ni da se kreće nešto na sceni, nego samo nekog osnovnog usmeravanja ka publici i neverbalne komunikacije sa istom, čisto na nekom opštem i bazičnom nivou. Ipak je pesma bar donekle emotivna, i on se unosi ali sam u sebe, pa eto mislim da mu fali neki minimum projekcije tog doživljaja ka vani a ne ka unutra, jer spolja gledano mi je malo hladno. I baš kažem to jer mi je među dražim entrijima ove godine i želim samo dobro 😊 Samo malo da se odmakne od suve demonstracije dobrog pevanja i pokazivanja sklopljenih kapaka, nikakvo sad divljanje.

Last edited:
Potreban mu je nastup bas kao Djonov, sa sto vise svetlosnih efekata

Sa kućne žurke

Ne znam, meni on konstantno deluje kao da pesmu izvodi sa odsustvom bilo kakve emocije. Nadam se da će se to promeniti do ESC-a.

Koliko mene nervira vestacki hajp koji se stvorio oko ove pesme. Kada hoces nesto na silu da proguras pa to ti je.....Meni je ovo jedna jako prosecna pesma koja ne zasluzuje nista vise od prosecnog plasmana...

*vještački hajp*
Happy Eddie Murphy GIF by Laff

Pa dobro, jeste ishajpovana pesma, ali privukla je pažnju. Ostaje da se vidi da li će opravdati očekivanja, kao što rekoh, najviše mi škripi njegov scenski izražaj.

Pa objektivno meni ovo ima potencijal za dobar rezultat na Evroviziji. Ako ziri ne iskasapi ovo sa 23.mestom u finalu imaju dobre izglede za Top5, ima dosta Poljaka po Evropi mogu da se zapale da glasaju kao pre nekoliko godina za onog tipa sa gitarom sto je izdominirao tvt.

Meni ovo bolja pesma i ceo vajb (uz sve moje kritike njegovoj izblaziranosti na sceni) od nekih daleko favorizovanijih balada ove godine.

Back