Predlozi i utisci o forumu

Jeee imao sam isti problem, ali je popravljeno sad. Nisam pitao jer sam mislio da ne mogu raditi preko moba😆

Ali jos uvek imam problem sto ne dobijem notifikacije na mobu za direktne poruke ili za reakcije (imam app instalirano). Ovo se random desilo jer je radilo do pre nekog vremena.

@Niko išao si u preferences i kliknuo na ovo Enable?

Attachments

• Screenshot_20230222_102947_Firefox.webp
    Screenshot_20230222_102947_Firefox.webp
    26.2 KB · Views: 12
Jos jedan apel uvazenoj moderaciji da mi se vrati pristup PzE ‘23 temi.

Autisticni ljudi bivaju sankcionisani dok se kojekakvi turbijevi vucaraju sa svojim venomom nedeljama pre reagovanja i sut karte.

Neukusno!

Sportski pozdrav.

Svima kojima je privremeno zabranjeno pisanje na PZE potforumu, vraćena je mogućnost pisanja. Ja ne znam ko se sa kakvim psihičkim i mentalnim problemima bori, ali da bi se učestvovalo u diskusiji, mora se povesti računa kako se to radi, bez pisanja uzastopnih postova, korišćenja velikih slova, histerije i spamovanja. Ugledajte se na Nemanju, koji ima sličan problem sa medicinske strane, a nikad nije napravio nijedan problem na forumu.​

Ako koristiš preko telefona, zadržiš duže prst na ikonici za lajkovanje i otvore se ponuđene opcije. Slično fejsbuku.

Jel može da se doda ovo kao reakcija: 💀
Ili makar ovo ako ne to: 🤦🏼‍♂️
Ja sam odavno predlagao da se stavi i govance, po sistemu " se...m ti se na komentar "ali se zbog uskogrudosti tima to nije videlo kao napredak.

Sad sam došao kod tetke i kažem joj za PZE i ona kaže čula je nekoliko pesama, zanimljiv joj Duo Grand.. ✌️✌️😂😂😂

Hahaha pa ovo je trebalo u drugu temu, zeznuli ste me... 🤭

Ovo bih da ostavim ovde (mada dzaba jer ce da vrv bude obrisano - pa ko vidi). Staresina foruma mi kontinuirano brise postove gde ostro, bez zadrske odgovaram na homofobicne izlive clanova (OGAE Srbija clanova da stvar bude jos gore).

Ja posustati necu, jer necu da mi olos homofobicna ogadi oazu mira koju sam kao Balkanski gej momak pronalazio u Evroviziji.

A onima koji ne samo da tolerisu homofobiju - vec je i svesno i kontinuirano dopustaju davajuci joj platformu ovde zbog svojih ili (jos gore) tudjih agendi: zastidje ste svakog grumena zemlje koji ce vas pokriti jednog dana kad vas zakopaju!

Back