Oho, najs, dobra preporuka, bila je jedna serija na netflixu Mindhunter koja se bavila tematikom serijskih ubojica i njihovom psihom, odlična serija, ali nažalost nisu je nastavili
Mени су за сада ове 4 епизоде смор, исто као што су прве епизоде Игре престола биле смор. Све се то јако споро одвија. Занимљивији ми је нови Господар прстенова.
Mislim da oni nisu ni uspjeli dobiti prava pa su morali mijenjati priču. To sam onako usput negdje pročitala pa moguće i da nisam dobro shvatila. Kako god bilo, ja sam svakako odustala od gledanja.Ne znam ni koliko ljudi je zaista pročitalo Silmarilion da bi znali koliko je serija otišla u aut.
Da. Nisu uspeli i niko nikada neće dobiti prava za Silmarilion zato što je to u vlasništvu porodice Tolkin. Dobro si shvatila.Mislim da oni nisu ni uspjeli dobiti prava pa su morali mijenjati priču. To sam onako usput negdje pročitala pa moguće i da nisam dobro shvatila. Kako god bilo, ja sam svakako odustala od gledanja.
House of the Dragon - jako dobra mi je bila i 4. epizoda. Petu još nisam stigla pogledati, sad imam velika očekivanja.![]()