ua Ukrajina 2023: TVORCHI - Heart Of Steel

Ne znam koliko puta treba napisati da bi se razumelo, čovek je iz Nigerije, nije Amerikanac..:unsure:
Inače, dosta mi je pao utisak o pesmi, sad mi je tako oko 15. do 20. mesta.

Čovek tamnije kompleksije mi izgleda kao domaći gastarbajter što ima kuću s lavovima kao ornament.
Stvarno pesma žešće sranje, da su normalne okolnosti 26. mesto

Nisam rekao da je Amerikanac, vec da je Bajednu bio cilj otici u Afriku i navatati nekog ko ce ga lepo predstaviti na ESCu.

• Sad
Reactions: Mrm
Bajden je Dragan Džajić američke politike. Inače, ovi momci su studirali farmaciju pa su se tu skontali i napravili ovaj duet. Ono što mi je zanimljivo za Heart Of Steel je to koliko je zapravo dobro zvučalo u onoj metro stanici u poređenju sa Bonfire iz 2020, kad su bili teški raspad uživo.

Bože kakvi ste, kako ja opisah brod što plovi, a vi se ovako nadovezujete... 😂😂😂

Bajden je Dragan Džajić američke politike. Inače, ovi momci su studirali farmaciju pa su se tu skontali i napravili ovaj duet. Ono što mi je zanimljivo za Heart Of Steel je to koliko je zapravo dobro zvučalo u onoj metro stanici u poređenju sa Bonfire iz 2020, kad su bili teški raspad uživo.
E onda ja kao magistar farmacije moram da ih volim....

Ovo dosadno?? :eek:

Ovo je VRHUNSKI, kakva interpretacija, a ovo je samo preparty u Barseloni, profsionalizam na nivou, vokal je stravičan, nova verzija ne da funkcioniše, nego nevervatno dobro i ukraijnski deo.. a kakav stajling, auuu... :cool::eek:(y) Stil i profesionalizam, za primer svima...Bogami će :ua: sa žirijem ove godine, da leti.... Duo TVORCHI je položio sve prijemne ispite....👌:love:

Sta znam, meni su bili bas super, sad gledam sve nastupe sa pre-party

• Like
Reactions: Mrm
Ova pesma nekako iz prikrajka je počela da me osvaja, i kako preslušavam ostale, ostaje mi u top 10.

Back