Zvezde Forum Song Contest-a

^ Meni je ova uvijek bila bolja od Faded recimo. Mislim da je to bilo na mom Royal FSC-u

FSC pesma koju mislim da nikad nisam preskočio na plejeru otkad sam je dodao.

Evo, u čast nove teme i organizacije za zelenog da ostavim i ja jednu na ovoj temi..
Pobednička pesma prethodne njegove organizacije koju i danas ponekad pustim.

Ne znam koliko godina kasnije, jos uvek nedostaje Dav i njegove FSC pesme😞

Ne sećam se ove pesme ili je prvi put čujem, odlična u svakom slučaju. Nadam se da je Dav živ i zdrav. ❤️

Sad sam proverio, ucestvovala je na 105. FSC koji je organizirala @sparkle i nmg da verujem da je zavrsila sa 20 poena u pf🫠 A ti jesi ucestvovao tad jer pamtim da si mi dao 12 u finale za Jessie Ware - Night light😆

Kantri je vazda jezivo loše prolazio na starom forumu.

Da je živ Dav bi danas imao 26 godina.
Ja se nešto ne sećam da je kantri loše prolazio ?

Ta tema je bila 'zanrovi' moglo se slati sve sem pop. Ako se ne varam moglo je 3 pesme po zanru. Mozda je elita smatrala da je ova pesma jako country-pop pa su bojkotirali.

Postovaću u ovoj temi rekapitulacije svih pobednika... Imao sam ideju da organizujem FSC na kome bi se slali pobednici FSC-a pa sam krenuo da pravim ove rekapitulacije; posle odustao od te ideje, kad sam ih kasnije konačno završio, planirao sam da ih objavljujem kao "Video dana" dok traju prijave pesama, u okviru jedne druge organizacije, jer sam kao jedno od ograničenja hteo da stavim FSC pobednike...
Nadam se samo da sam tačno prekopirao sve pobednike iz one Excel tabele (vrh bi bilo da ništa ovo nije tačno🙈). Ako neko primeti da ima grešaka neka mi javi da ispravim ili da obrišem).

Veliko hvala Leu na podacima iz svoje sveske o tačnim nazivima FSC-ova. (y)

Dali se neko seca koja je bila tema (tacna pravila) kad je pobedila 'Can't deny my love'. To je bilo super izdanje.

Mislim da smo morali slati pjesme koje u nazivu imaju najmanje 4 riječi

Nvm nisam ni ucestvovao, znam pesmu sa reviju pobednika, a izdanje sam pomesao sa drugim🤣🤣

Jako lepo podsecanje na neka stara izdanja 👍
Hvala ♥️
Gde sam ja organizovao teme su bile :
23.FSC - Battle of the Bends - dozvoljeno slanje samo grupa, bendova
30.FSC - Cappo di tutti capi - Italija

Last edited:
Inače, skontao sam nedavno da u nekoj svojoj arhivi imam dosta zanimljivih postova sa starog foruma, i vezano uz FSC i uz forum općenito, pa evo, da se malo podsjetimo. Ovo je moment kad je naša @Ivana prvi put nazvana Putinkom 😅😅
#ForumskaRetroteka

698747DD-D831-4A9E-9640-9706940FA75B.webp

Pojma nemam, mislim da je to moj post, nešto smo se valjda tad zezali na forumu s tim banerima i sprdali koga želimo na ESC-u i onda sam stavio Mitra :LOL:

Back