Evo, u čast nove teme i organizacije za zelenog da ostavim i ja jednu na ovoj temi..
Pobednička pesma prethodne njegove organizacije koju i danas ponekad pustim.
Sad sam proverio, ucestvovala je na 105. FSC koji je organizirala @sparkle i nmg da verujem da je zavrsila sa 20 poena u pf A ti jesi ucestvovao tad jer pamtim da si mi dao 12 u finale za Jessie Ware - Night light
Ta tema je bila 'zanrovi' moglo se slati sve sem pop. Ako se ne varam moglo je 3 pesme po zanru. Mozda je elita smatrala da je ova pesma jako country-pop pa su bojkotirali.
Postovaću u ovoj temi rekapitulacije svih pobednika... Imao sam ideju da organizujem FSC na kome bi se slali pobednici FSC-a pa sam krenuo da pravim ove rekapitulacije; posle odustao od te ideje, kad sam ih kasnije konačno završio, planirao sam da ih objavljujem kao "Video dana" dok traju prijave pesama, u okviru jedne druge organizacije, jer sam kao jedno od ograničenja hteo da stavim FSC pobednike...
Nadam se samo da sam tačno prekopirao sve pobednike iz one Excel tabele (vrh bi bilo da ništa ovo nije tačno). Ako neko primeti da ima grešaka neka mi javi da ispravim ili da obrišem).
Veliko hvala Leu na podacima iz svoje sveske o tačnim nazivima FSC-ova.
Jako lepo podsecanje na neka stara izdanja
Hvala
Gde sam ja organizovao teme su bile :
23.FSC - Battle of the Bends - dozvoljeno slanje samo grupa, bendova
30.FSC - Cappo di tutti capi - Italija
Inače, skontao sam nedavno da u nekoj svojoj arhivi imam dosta zanimljivih postova sa starog foruma, i vezano uz FSC i uz forum općenito, pa evo, da se malo podsjetimo. Ovo je moment kad je naša @Ivana prvi put nazvana Putinkom
#ForumskaRetroteka
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.