Eeeee jbt, a kad smo sa njom još putovali za Mostar, davnih dana...Zejna sutra na naslovnoj strani Blica.
Maherka lanisarala neke nove zvezdice na srpsko medijsko nebo.
Joj kad se setim kako je Rothenberg u lajv wiwi streamu pozeleno kada je video da je Balkanika otišla u finale.
mogu samo da nas mrze oni što nas ne voleeeeeeJoj kad se setim kako je Rothenberg u lajv wiwi streamu pozeleno kada je video da je Balkanika otišla u finale.
Grozan tip.
Ako ce Gen Z Breskvici da radi pesmu, bilo bi super. Mozda imaju vec nesto zanimljivo sto bi prijavili na konkurs. Samo sto mi kod njihovih artista tekst uzasno smeta, jeftino i grozno zvuci a lepo produciraju muziku.TeodoRa i Breskvica PZE 24
Volio bih da bude nešto kao Srećan put ili Sava i Dunav (ovakva pogotovo!), sa tim bi pokidala, a ne ovo na fazon Lutka i Drift. Samo neka ne razmišlja o tome 'šta je za Evroviziju' nego neka naprave nešto za šta će sami reći 'e ovo je hit i slušaće se' i to će biti to.Breskvica ponovo rekla da se nada da će se prijaviti na PZE24.
Hit u Srbiji, je daleko od hita u Švedskoj na primer i obratno, kao što ne znam da li bi išta sa Evrovizije i moglo da postane hit u USA na primer...Volio bih da bude nešto kao Srećan put ili Sava i Dunav (ovakva pogotovo!), sa tim bi pokidala, a ne ovo na fazon Lutka i Drift. Samo neka ne razmišlja o tome 'šta je za Evroviziju' nego neka naprave nešto za šta će sami reći 'e ovo je hit i slušaće se' i to će biti to.
Ne mora da bude hit u Švedskoj, ali ako je pjesma uspješna i slušana u Srbiji i prije samog ESC-a, šanse su velike da će biti prije svega podrške prije takmičenja a samim tim će pjesma lakše doći do ljudi i vani. Sava i Dunav ima baš srpski/balkanski zvuk i odličnu interpretaciju i produkciju, i mislim da bi takvo nešto moglo da prođe odlično na samoj Evroviziji.Hit u Srbiji, je daleko od hita u Švedskoj na primer i obratno, kao što ne znam da li bi išta sa Evrovizije i moglo da postane hit u USA na primer...
Prolazak Balkanike u finale - jedan od mojih najlepših momenata praćenja Evrovizije, a i 2018. meni inače draga Evrovizija (najviše pljuvanja pre održavanja zbog stejdža bez led ekrana da bi to bilo sasvim ok na kraju kad se uporedi sa Torinom recimo); dosta dobrih pesama, nemačka pesma kao inspiracija za moj FSC