Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Zejna sutra na naslovnoj strani Blica.

Maherka lanisarala neke nove zvezdice na srpsko medijsko nebo.
Eeeee jbt, a kad smo sa njom još putovali za Mostar, davnih dana... 😏😏

Breskvica ako se prijavi može lako i da pobedi, em ima popularnost, em "režimska pevaljka" .. :domkulturedoljevac: 🤩😍🤭

TeodoRa i Breskvica PZE 24

Ako ce Gen Z Breskvici da radi pesmu, bilo bi super. Mozda imaju vec nesto zanimljivo sto bi prijavili na konkurs. Samo sto mi kod njihovih artista tekst uzasno smeta, jeftino i grozno zvuci a lepo produciraju muziku.

''Slomicu ti srce kao flasu chivasa.'' - Bukvalno ajde van.

Breskvica ponovo rekla da se nada da će se prijaviti na PZE24.
Volio bih da bude nešto kao Srećan put ili Sava i Dunav (ovakva pogotovo!), sa tim bi pokidala, a ne ovo na fazon Lutka i Drift. Samo neka ne razmišlja o tome 'šta je za Evroviziju' nego neka naprave nešto za šta će sami reći 'e ovo je hit i slušaće se' i to će biti to.

Samo da ne bude jeftino. I nesto kao Budi tu sa nabudzenom produkcijom bi bilo top. Kakva je ona uzivo? Nadam se da nije cajka na bromazepamu.

Ona je bas talentovana devojka, mozda i jedini kompletan paket iz te Generacije Zed ekipe. Jedino je malo ustogljena na sceni ali boze moj i to moze da se popravi

Volio bih da bude nešto kao Srećan put ili Sava i Dunav (ovakva pogotovo!), sa tim bi pokidala, a ne ovo na fazon Lutka i Drift. Samo neka ne razmišlja o tome 'šta je za Evroviziju' nego neka naprave nešto za šta će sami reći 'e ovo je hit i slušaće se' i to će biti to.
Hit u Srbiji, je daleko od hita u Švedskoj na primer i obratno, kao što ne znam da li bi išta sa Evrovizije i moglo da postane hit u USA na primer...

Hit u Srbiji, je daleko od hita u Švedskoj na primer i obratno, kao što ne znam da li bi išta sa Evrovizije i moglo da postane hit u USA na primer...
Ne mora da bude hit u Švedskoj, ali ako je pjesma uspješna i slušana u Srbiji i prije samog ESC-a, šanse su velike da će biti prije svega podrške prije takmičenja a samim tim će pjesma lakše doći do ljudi i vani. Sava i Dunav ima baš srpski/balkanski zvuk i odličnu interpretaciju i produkciju, i mislim da bi takvo nešto moglo da prođe odlično na samoj Evroviziji.

ICS je hit u Srbiji i regionu, ali nije postalo komercijalni hit po Evropi, iako je u Torinu prošla odlično. A Snap, s druge strane, potpuno obrnuto.

Evo i vizuelni prikaz + ciknuo je WHAAAT? 🥹

View attachment 5339
Prolazak Balkanike u finale - jedan od mojih najlepših momenata praćenja Evrovizije, a i 2018. meni inače draga Evrovizija (najviše pljuvanja pre održavanja zbog stejdža bez led ekrana da bi to bilo sasvim ok na kraju kad se uporedi sa Torinom recimo); dosta dobrih pesama, nemačka pesma kao inspiracija za moj FSC ♥️Meni Nova Deca nisu najgora naša ESC pesma, poslušam je ponekad, nastup nažalost jeste.... ali dobro sad.

Back