Kako se danas osećate?

Problem je to što ti ne slušaš što ti ljudi govore i ne razumiješ da ti žele pomoći. Evo Bebi ti lijepo napiše da izdvojiš neke dobre stvari o sebi itd (što je super ideja), a ti opet tupiš o nekakvom sastavu o prijatelju. Propali drug pa propali drug

U redu, pokusacu da izdvojim svoje vrline. Oprostite mi jos jednom, nisam hteo nikoga da iznerviram. Jako mi je zao.

Osecam se jako lose kad uradim nesto sto ne treba i krivim samo i iskljucivo sebe. Oprostite mi jos jednom. Znam da sam tezak smarac.

Bebi, hvala ti na svim savetima, drzacu ih se i poslusacu te, ne teram nikakav inat, najozbiljnije mislim da cu ih uvaziti i verujem da ce mi u zivotu biti lakse.

U redu, pokusacu da izdvojim svoje vrline. Oprostite mi jos jednom, nisam hteo nikoga da iznerviram. Jako mi je zao.

Osecam se jako lose kad uradim nesto sto ne treba i krivim samo i iskljucivo sebe. Oprostite mi jos jednom. Znam da sam tezak smarac.

Bebi, hvala ti na svim savetima, drzacu ih se i poslusacu te, ne teram nikakav inat, najozbiljnije mislim da cu ih uvaziti i verujem da ce mi u zivotu biti lakse.

Samo glavu gore, ne izvinjavaj se nama izvini se sebi. Budi sebi najbolji prijatelj za početak.

Inače, osećam se zgroženo jer se Mrm ubacivao sa svojim "problemima" oko spremanja za more dok se ovde diskutovalo o ovako važnim mentalnim problemima. Nemamo sluha jedni za druge nimalo i treba opet forum da padne definitivno.

Inače, osećam se zgroženo jer se Mrm ubacivao sa svojim "problemima" oko spremanja za more dok se ovde diskutovalo o ovako važnim mentalnim problemima. Nemamo sluha jedni za druge nimalo i treba opet forum da padne definitivno.
LunaMyLifeStory: "Pregazili ljude u Nici, sreća pa smo mi otkazali put za Nicu i otišli na Ibizu"

Problem je to što ti ne slušaš što ti ljudi govore i ne razumiješ da ti žele pomoći. Evo Bebi ti lijepo napiše da izdvojiš neke dobre stvari o sebi itd (što je super ideja), a ti opet tupiš o nekakvom sastavu o prijatelju. Propali drug pa propali drug
Nisam imao nikakvu nameru da te smorim, zato mi oprosti zbog toga. Jako sam osetljiva osoba i lako znam da se rasplacem.

Da probam neke vrline: cesto znam da razmisljam dosta zrelije za svoje godine, tacnost, dobrodusnost (sto gotovo niko nije znao da ceni, samo da iskoristi), ne svaljujem krivicu nikome za nista, imam iq vise nego sto treba (radio 2010. jer mi je doktor tada rekao da to uradim), cesto znam da se ponasam kao psiholog kod drustva... Ne znam, volim kad meni neko govori koje su mi vrline jer onda bih znao na cemu da radim kako bih bio bolji covek, ne mogu ja sam da tvrdim koje su mi vrline, za mane vec mogu.

Sto se mana tice: cesto igram po pravilima, preosetljiv sam, znam da budem i malo stidljiv (kao KDB), znam da besnim pred roditeljima a pred drustvom sam kukavica, znam i da budem sebican u smislu bas me briga sta ti se dogadja a i cesto sam znao druge da stavim u prvi plan kako bi oni bili srecni a sebe zapostavljam...

Nisam pitao za mane i to me ne zanima, znam da imaš tu poduži spisak.
I to da vrline je bolje drugi da ističu, okej da lepo je kad drugi kažu, al' stavi sebe u ptičiju perspektivu i sagledaj sebe kao što znaš i druge. Može da se savlada ta tehnika.

Pokusacu da budem subjektivan prema sebi. Dosta sam se samosazaljevao. Necu vise jer nemam nista od toga, samo pravim budalu od sebe.

Mama mi je govorila da je najvaznije prastati sve i tako skidas teret sa sebe. Samo sto ja nemam nikom bilo sta prastati.

Jos jednom izvini @Petar sto znam da budem nezgodan i bezobrazan, jako mi je krivo.

@Marko, jel mi oprastas?

To jeste tacno da sam dosta samokritican i to mi ne valja. Rekao sam, necu vise da se samosazaljevam jer od toga nemam nista.

Neverica.
Cacio e pepe ovde uopšte ne važi za najjednostavniju pastu 😳
Em treba originalni pecorino, em je nezgodno da se pogodi biber. To jedemo samo u posebnim trattoriama...

Je l' je kuvaš u dovoljno vode?

Meri se u gram, otprilike 80g po osobi (60g za decu, 100g za mlađi muški svet).
Za dvoje barem u litar vode...
(Za špagete i više...)
I kuva se u minut koliko piše, bukvalno stavljam tajmer...
Skuvati pastu nije problem, sve posle kuvanja paste je izgleda problem hahah

To jeste tacno da sam dosta samokritican i to mi ne valja. Rekao sam, necu vise da se samosazaljevam jer od toga nemam nista.
Tako je!!!

Nisam ni čitao ništa prethodno, samo sam ušao na temu i napisao kako se trenutno osećam. Pritom mi je pritisak kad sam došao kući bio 90 sa 80 što je za mene katastrofa.. 😬 Evo ni sad nisam otišao na posao jer mi je onako.. 🙄 Posle sam sve iščitao, i vidim dovoljno reakcija na sve, i nisam imao osećaj da i ja treba da mu se mešam.. Ali eto, spasi ipak forum, ako pada nešto, neka to bude moja glava.. 😌😉

@Lignjoslav

Izvini ako sam ti se ja umešao nešto juče niti sam video komentare pre toga zaista, ti najbolje znaš kako ti ja uvek priđem prijateljski, onako drugarski, još od one priče o anksioznosti, ne "tapšem te po ramenu" i ne glumim jer je po meni to neadekvatan pristup u ovom slučaju, ali znam da ti znaš.. 😉

Ako sam ja bezosećajno đubre zbog kojeg treba bilo šta da padne, uf mogu slobodno da kažem, na konju smo...

Skuvati pastu nije problem, sve posle kuvanja paste je izgleda problem hahah
Onda je za tebe u ovom periodu idealna crudaiola, jer nema kuvanja.
Samo seckani cherry paradajz, mozzarella (normalna, da se izvadi iz surutke, ne neki fejk kačkavalj lol) i sveži bosiljak...

Kad zahladi, probaj i pastu panna e prosciutto.
To su po meni najjednostavnije za spremanje...

Ja pastu obožavam i znam dobro da je spremim (mada sam generalno dobar u kuhinji), znači mogao bih tone da je pojedem. 😭

Back