Kako se danas osećate?

E ovako... Osecam se jako lose, pomalo i uplaseno. Prethodnih mesec dana i jace desavale su se odredjene situacije. Sve je to kulminiralo veceras. Saznao sam za neke stvari i blago je receno da sam sokiran i zgrozen.
Lignjoslave, javno ti se obracam prvi i poslednji put. Dvoumio sam se da li da istupim ovako javno, ali mislim da je potrebno. Stvarno sam se trudio da budem maksimalno fer i korektan, ljubazan i ti si to pogresno protumacio. Vec sam ti rekao, ne moze svako sa svakim biti prijatelj, ili nesto vise i to je potpuno u redu. Kao sto sam ti i u privatnoj konverzaciji napisao, ne prija mi tvoja energija, nacin na koji komuniciras, zamolio bih te da me vise ne uznemiravas jer je ovo preslo sve granice. Ne zelim da idemo dotle da budem primoran da se obratim policiji.

Stefane, mislim da je vreme za:
ceca-raznatovic.gif

Dolaze strašna vremena i moramo da se držimo zajedno. ☝🏻
Ja već zakopao sekire
1000017772.gif

E ovako... Osecam se jako lose, pomalo i uplaseno. Prethodnih mesec dana i jace desavale su se odredjene situacije. Sve je to kulminiralo veceras. Saznao sam za neke stvari i blago je receno da sam sokiran i zgrozen.
Lignjoslave, javno ti se obracam prvi i poslednji put. Dvoumio sam se da li da istupim ovako javno, ali mislim da je potrebno. Stvarno sam se trudio da budem maksimalno fer i korektan, ljubazan i ti si to pogresno protumacio. Vec sam ti rekao, ne moze svako sa svakim biti prijatelj, ili nesto vise i to je potpuno u redu. Kao sto sam ti i u privatnoj konverzaciji napisao, ne prija mi tvoja energija, nacin na koji komuniciras, zamolio bih te da me vise ne uznemiravas jer je ovo preslo sve granice. Ne zelim da idemo dotle da budem primoran da se obratim policiji.
Posto hoces policiju, zovi. Blokirao si me, blokiracu i ja tebe. Zbogom i dovidjenja. Ja sam jedno govno neotesano i radi sta hoces, nije me vise briga. Zovi policiju, trazi zabranu prilaska, ma ne zanimas me vise bre. Evo sad ti ja ovo kazem jer si se "uplasio" od mene kako sam ja sad kao neki "stalker" jelte. Proklinjem dan kad sam hteo da se upoznamo. Evo i ja ti se obracam poslednji put i zavrsavam sa tobom za sva vremena. Zbogom i dovidjenja. Putuj igumane.

Ma ne zanima me vise, necu vise ni sa kim da se upoznajem jer ja sam smradina neotesana koja ne zna da se kontrolise! I posle nemam prijatelja, eto nemam. Svi srecni i zadovoljni. A doticni za mene vise ne postoji posle svega ovoga recenog sad ovde.

Prosto proklinjem dan kad sam se rodio, nije ni cudo sto bi mi govorili da bi svetu bilo bolje bez govneta kao sto sam ja.

Osećam se katastrofalno jer već 20 minuta jurim komarce po sobi 💀 jedva čekam zimu

Neka me svi lepo blokiraju, neka me Milos banuje sa foruma i nestacu za vjek i vjekova. Jer sad me svi mrzite. Eto i @libertà se uplasio od mene. Lepo bogami nema sta.

Samo cekam znaci suspenziju.

Na ovu temu se vise necu oglasavati tako da je sa doticnim personama zavrseno. Kraj i tacka. Pa vi mislite sta hocete. Ionako me vise nije briga.

Sinoć sam bukvalno zaspao sekund pre događaja koji se odigrao.
Ne znam šta bih rekao u ovoj delikatnoj i osetljivoj situaciji.
Najbolje ništa, ne uzurpirati dodatno jer ne osećam se pametno.

Eto odgovora možda za temu kako se danas osećam; ne osećam se pametno i osećam se i dalje bolesno.

Ne vredi amortizovati tastaturu uopšte više na ovo.

Meni zahlađenje prija i dalje, ovo je v r h.

Moze i tako, ako ne moze vedrija tema. Svakako izmami osmeh na lice. 😉😂

Back