Marko
Ekspert
Sinoć su mi se usred svih tih turbulencija i rasprava na forumu desila takva dva isisavanja moje vlastite energije i samim time takva dva pokušaja da poslužim kao kanal za akumulaciju nečije tuđe negativne energije da me u jednom trenutku doslovno zaboljela glava. Svi koji me znaju, znaju da zaista znam dobro slušati i da volim pomoći kad mogu, makar slušanjem, razgovorom, čime god, ali sve ima svoje granice, ljudi dragi.
Međutim, kako je i Mala rekla, ajmo okrenuti na pozitivu - jutros se ponovno osjećam baš lijepo. Napravio sam si čaj, uživam u još uvijek malo prohladnom, maglovitom jutru, gledam veliko drvo kestena koje je, ranije no inače, već počelo poprimati svoje jesensko ruho, a u daljini sunce koje se probija nad jarkozelene bregove. Mir, tišina, tek pokoji auto. Trebalo mi je takvo što.
Međutim, kako je i Mala rekla, ajmo okrenuti na pozitivu - jutros se ponovno osjećam baš lijepo. Napravio sam si čaj, uživam u još uvijek malo prohladnom, maglovitom jutru, gledam veliko drvo kestena koje je, ranije no inače, već počelo poprimati svoje jesensko ruho, a u daljini sunce koje se probija nad jarkozelene bregove. Mir, tišina, tek pokoji auto. Trebalo mi je takvo što.