libertà
Ekspert
Rai dok Arkan pristiže sa Cecom na Sanremo sa pesmom "Vigliacco"To stvarno nije neka urbana legenda poput one da je Arkan hteo da se Cecina Kukavica prepeva na italijanski i da se takmiči sa njom na Sanremu.
Ova tvoja ocena da je njeno pevanje meketanje je stvarno maliciozna.
ALI AKO SI STREJT.
E ovo @Boxy ne zeli da prihvati nikako, ali skroz se slazem sa svim sto si napisao.Više sam napisao rang listu po mom ukusu, mada nije daleko ni od činjenice. Nisi se rodio dok je Dragana bila daleko iznad Cece po popularnosti, posle se neko vreme izolovala, ili bolje reći sklonila sa scene dok su odluke donosili ljudi sa one strane zakona bliski Ceci, a što je uticalo i na saradnju Dragane sa određenim autorima na više godina (čitaj - sklonjena je sa scene jer nekim ljudima nije odgovarala konkurencija što je i uticalo na loš odnos te dve pevačice).
Dragana je sama kriva sto posle udaje nema veci hit, jer sve radi sad iz hobija. Ona je rekla da je cak posle udaje planirala i da se skroz povuce.Ne rangiram jer ne slušam njihovu muziku, ali Ceca mi deluje kao da jede Draganu. Koji je poslednji Draganin hit? Život moj ne volim kod tebe ja?
Novcaniceeeeeeeeeee, novcaniceeeeee...A Marina nije zamerila Ceci što joj se njen terorista mešao u posao, pa joj još pisala tekstove do kraja života??
Saglasan 100%, ti stihovi su toliko neumesni da reči nemam.Sad nešto razmišljam, pesma Tee Tairović, Izrael i Palestina, u duhu ove situacije, iako verujem da stvarno nema loše namere, je poprilično neumesna radi teksta. Razumem umetničke slobode, ali taj koji je pisao tekst je trebalo da malo povede računa, pogotovo jer se i naša zemlja nalazi u teritorijalnom sukobu.